Kunst, økonomi, politik eBook

Mtggamechangers.dk Kunst, økonomi, politik Image

BESKRIVELSE

Bogen Kunst, økonomi, politik blev skrevet den 13-09-2018 af forfatteren Tom Kristensen. Du kan læse bogen Kunst, økonomi, politik i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Tom Kristensen.

'Kunst, økonomi, politik' er et foredrag fra 1932, hvor Tom Kristensen gør op med sit tidlige forfatterskab, lægger afstand til 1920‘ernes litteratur og argumenterer for, at kunsten må vågne op, forstå de økonomiske forhold og blive politisk.Forfatter og kritiker Tom Kristensen (1893-1974) hører til blandt det 20. århundredes ledende skikkelser i dansk litteratur. Bedst kendt er han for romanen 'Hærværk' fra 1930 og for de anmeldelser og nekrologdigte, han skrev for Politiken. Han levede i mange år et hasarderet, alkoholiseret liv i København, der på mange måder spejlede det liv, han havde beskrevet for sin hovedperson i 'Hærværk', Ole Jastrau. De sidste godt 25 år af sit liv boede han dog på Thurø i det Sydfynske Øhav. Tom Kristensen var i 1960 med til at stifte Det Danske Akademi.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
13-09-2018
FORFATTER
Tom Kristensen
FILSTØRRELSE
2,72 MB

Politik - Nyheder om politik fra et økonomisk perspektiv ...

Find de bedste bogpriser og alle anmeldelser af Kunst, økonomi, politik af Tom Kristensen
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Kunst, økonomi, politik af Tom Kristensen som e-bog

Corona-virus. Vær opmærksom på, at mange services og tilbud i Københavns Kommune fortsat er ændrede, lukkede eller gradvist ved at åbne. Se her, hvordan de forskellige områder fungerer, og hvordan du som borger eller virksomhed kan komme i kontakt med os.
RELATEREDE BØGER
Højre og venstre
Doktor Dolittles cirkus
Purgatory
Maritim arealplanlægning i Øresund
Trutmund og frømand
Rejsen til Nanga - en usædvanlig lang skrøne
Værftet
Kunsten Taler
Lisbon
Sammy: Gorillaer på pension
Brian's wacky inventions The copy cola
Målinger på ventilationsanlæg med lavt elforbrug i nyere kontorbygninger
Syner
Kierkegaards kabinet
God mad let at lave