Hypnotisøren eBook

Mtggamechangers.dk Hypnotisøren Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Hypnotisøren-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Lars Kepler. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Hypnotisøren online nu så nemt!

Han har lovet aldrig nogensinde at hypnotisere igen. Nu bryder han sit løfte for at redde liv, og pludselig står hele hans eget liv på spil ... Erik Maria Bark er læge med speciale i at behandle stærkt traumatiserede personer, tidligere også med hypnose. En nat i begyndelsen af december kaldes han til Karolinska Sygehus, hvor en 15-årig dreng ligger hårdt såret - tilsyneladende den eneste overlevende i en familiemassakre i et rækkehus i en forstad til Stockholm. Det viser sig, at der også er en ældre søster. Hende vil man finde, før morderen gør det, og kriminalkommissær Joona Linna beslutter sig for at bruge utraditionelle metoder: Han vil have Bark til at forhøre drengen under hypnose for at få et signalement af morderen. Men da Bark giver efter for politimandens bøn om hjælp, og dermed bryder sit gamle løfte, sættes en skræmmende handlingskæde i gang ... Sammen med Joona Linna må Bark i løbet af nogle nerveopslidende decemberdage i et Stockholm, der er ved at lukke ned i sne og sjap og forskanse sig i julehygge indendørs, konfrontere sig selv med fortrængte kapitler af sin egen historie og med de mørkeste kapitler af sine medmenneskers fortid. Det bliver en intens og chokerende tour de force gennem - i mere en én forstand - øde og kuldslåede egne. I jagten på en forbryder, der tilsyneladende er besat af det stærkeste og mest sårbare menneskelige punkt: relationen mellem forældre og børn. Hypnotisøren er første bind i serien om kriminalkommissær Joona Linna.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
23-10-2019
FORFATTER
Lars Kepler
FILSTØRRELSE
3,14 MB

Hypnotisøren Af Lars Kepler, Paperback - køb bøger online

Hypnotisøren er første bind i serien om kriminalkommissær Joona Linna. Læs mere Læs udsnit af bogen; Lars Kepler. Hypnotisøren. Paperback-genudgivelse. Han har lovet aldrig nogensinde at hypnotisere igen. Nu bryder ...
DOWNLOAD LÆS ONLINE

'Hypnotisøren' - B.T. udgiver ny podcast over fem ...

Der er foruden "Hypnotisøren" udkommet 6 andre bøger i serien om Joona Linna. De næste bøger i serien inkluderer "Paganinikontrakten", "Ildvidnet", "Sandmanden", "Stalker", "Kaninjægeren" og "Lazarus" Lars Keplers bøger er udgivet i mere end 40 lande og har solgt over 6 million eksemplarer.
RELATEREDE BØGER
Bandekrig
Se nu Do
Afrika och lustens vågor - Edition Érotique 2
Alice i Eventyrland
M for autisme
Som himlen og havet
Die Yacht der sieben Sünden
An Absolutely Remarkable Thing
Frode ... atjuu ... og Jason
Morfars Maria