Skærmens magi eBook

Mtggamechangers.dk Skærmens magi Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Skærmens magi-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Bent M. Sørensen. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Skærmens magi online nu så nemt!

Professor Bent Meier Sørensen har kastet sig ud i et atypisk forsøg: Som mangeårig forsker og underviser ved Copenhagen Business School kunne han for et par år siden konstatere, at det ikke længere var en selvfølge, at de studerende deltog aktivt i undervisningen.Alt for ofte vandt facebook og Google kampen om de unge menneskers opmærksomhed. Bogens forfatter indgik derfor en kontrakt med sine studerende: tilbage til pen og papir, computer og iPad ingen adgang i lokalet.Resultatet: Kvaliteten af undervisningen steg eksplosivt, fordi de havde fundet ro til at forstå komplekse problemstillinger.Hvad betyder det for vores kroppe og hjerner, at vi har vænnet os til konstante afbrydelser, fordi vi går på sociale medier midt i en anden aktivitet? Hvad betyder det for forholdet børn og forældre imellem, når vi ikke længere har øjenkontakt, men taler hen over skærmene?

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
13-02-2019
FORFATTER
Bent M. Sørensen
FILSTØRRELSE
1,43 MB

Kirkeklumme: Skærmens magi

'Skærmens magi' af Bent Meier Sørensen er en særegen rejse gennem forfatterens egen nære erfaringsverden, filosof- og religionshistorien, forskellige åndelig bevægelser, populærkultur og litteratur. Alt ser ud til at hænge sammen med eller kan i hvert fald belyse alt andet gennem underlige eller meget kreative forbindelser. Det er lyset mod mørket!
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Professor får Blixenprisen for kritisk bog om vores ...

Skærmens magi luller os ind i troen på, at vi kan opnå at få et mesterskab på en eftermiddag. Noget andet end sliddet - og glæden - ved at lære at mestre et musikinstrument eller et værktøj. "Det tager år at lære at spille på trommer, årtier at blive god til det, et helt liv at blive mester.
RELATEREDE BØGER
Ny i klassen
Det er min seng!
Easy Maps, Rom
Fristelsen
Blaffertur
Byer for Mennesker
Rolf og Adils
Lev, elsk, led
Seddelforfalskning for millioner
Dåbsskeen
Komatøs
Et atelier i Paris
Heksemesteren 8 - Ridtet mod vest, CD
Soledades - Dramatizado
Den grønne ø 4 - Lysbroen
Komme dit rige
Intet nyt fra Orientekspressen