Letheden eBook

Mtggamechangers.dk Letheden Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Letheden-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Emmanuelle Richard. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Letheden online nu så nemt!

Hun er 14 år, rastløs og utålmodig. Hun er på sommerferie med sin familie på ferieøen Île de Ré ud for den franske vestkyst. Far, mor og lillebror i et mondænt feriehus, de egentlig ikke har råd til. Hvor dagene går med ture til stranden, varmedirrende stilstand og strejfeture alene rundt på øen i de tidlige morgentimer. I hende raser utilpasheden over egen krop, tankerne om, hvem hun er, og hvem hun ville ønske, hun var, om drenge og om sex – ønsket om at blive set, elsket og knaldet.Emmanuelle Richard leverer med romanen Letheden en hudløs dissektion af det indre liv hos en ung pige på grænsen mellem barn og voksen i et sprog, der er vildt og utæmmet, bidende skarpt og fuldstændig usentimentalt. Hun har med det samme markeret sig som en af Frankrigs mest bemærkelsesværdige og stilsikre unge forfatterstemmer.Emmanuelle Richard (f. 1985) er født og opvokset i en forstad til Paris og bor og arbejder i dag i Bordeaux.www.etcetera-forlag.dk

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
15-05-2015
FORFATTER
Emmanuelle Richard
FILSTØRRELSE
7,71 MB

Mode Med Mening - Gorridsen

Undertrøjer til herrer - letheden, vi alle elsker . Kollektionerne med undertrøjer til herrer går som varmt brød hele året rundt. Det skyldes netop, at de kan anvendes alene eller som del af et samlet outfit.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Sliddet bag letheden - Kristeligt Dagblad

Anmeldt af Ib Ahnfeldt. Emanuelle Richard: Letheden. Oversat af Ann-Jette Caron. Forlaget Etcetera 2015. 320 sider. Pris 270 kr. Emanuelle Richard har tidligere udgivet en ungdomsbog, men dette er hendes første voksenbog, og den er værd at læse.
RELATEREDE BØGER
Kunsthåndværk i Mexico
Flucht von Burg Ravensmoor
Døden på stranden
Mit liv som rotte
Manden der faldt af cyklen og vågnede i paradis
Jeg lever med en udløbsdato
IPR-Håndbogen
Fangirl
Bed ikke om nåde
Den letteste vej til LCHF kuren
Prinsen i Skærgaarden
Rhodos
Før jeg lukker øjnene
Ballader till bröderna: med vinjetter av Kurt Jungstedt
Killjoy-manifestet
Vejen til Alberta
Partnerselskaber
2100: Generation 2.0
Geschäftserfolg in Russland - Business-Tipps vom Russland-Kenner Nummer 1