Verdens ende eBook

Mtggamechangers.dk Verdens ende Image

BESKRIVELSE

Verdens ende er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Larry Kent. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Larry Kent bog online og også downloade det gratis!

Larry Kent ankommer til en obskur østat, som er ved at undergå en socialistisk revolution. Han er sendt af CIA på en hemmelig mission, og overalt skuler fjendtlige øjne. Han skal arbejde sammen med den smukke Pilar, som er undercover som prostitueret, hvilket den sexede unge kvinde klarer ganske overbevisende. Allerede første dag spotter Kent en mand på gaden, der skygger ham, og da han kommer tilbage på sit værelse, sidder der to tvivlsomme eksistenser og venter på ham. Kent får brug for al sin snedighed og ekspertise, hvis han skal hitte rundt i, hvem der er venner, og hvem der er fjender…

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
21-04-2016
FORFATTER
Larry Kent
FILSTØRRELSE
9,47 MB

Matthæusevangeliet Kapitel 28 - Bibelselskabet

Fem par får én udfordring: De skal rejse fra Odense til Singapore - uden at sætte sig ind i et fly! Udstyret med et verdenskort, lidt kontanter og masser af eventyrlyst kæmper de om at komme 'Først til verdens ende'.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Verdens ende - Wikipedia

Under rejsen i "Først til verdens ende" må parrene ikke bruge mobiltelefoner eller internet, og derfor havde Lars heller ikke mulighed for at være i kontakt med sit arbejde undervejs. Det gjorde en stor forskel hos parret, der har været gift i næsten 30 år, og som har fire børn sammen.
RELATEREDE BØGER
Nell Walden & Der Sturm
Kæreste Hanne
Den inderste zone
Den fortabte søns hjemkomst
FC Mezzi 1: Mapumziko
Biler og dyr
Así hablo Zaratustra
Wichrołak
Nætter i Monte Carlo
Mørke vande
Morrigan Crows magiske prøvelser