Kager fra hjertet eBook

Mtggamechangers.dk Kager fra hjertet Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Kager fra hjertet-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter none. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Kager fra hjertet online nu så nemt!

Bogen er blevet til ved at bage over 100 opskrifter fra de sidste 50-120 år, udvælge de bedste,og - med forsigtighed og respekt for de gamle opskrifter - forbedre de næstbedste en smule. De fleste opskrifter er nemme og ikke særlig tidskrævende. Bagebogen er inspirerende, især pga. de mange gamle opskrifter, men også fordi der er lagt mange flotte billeder indsom appetitvækkere, og det gør det nemt at finde rundt, samt finde noget man synes serspændende ud, og har lyst til at prøve. Mellem opskrifter og billeder, finder man historie fra en tid, hvor der blev bagt med hjertet, og spist med kærlighed.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
16-11-2019
FORFATTER
none
FILSTØRRELSE
5,95 MB

Kager Fra Hjertet af Gitte L. Brandenburg - Hardback Bog ...

Kager fra hjertet, Nibe, Denmark. 1,5 E ember kedveli. Velkommen til min side. Jeg bager kager fra hjertet. Min interesse og hobby startede i 2011, hvor min første kage var til min søns barnedåb.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Kager fra hjertet - gennem generationer - Bogvægten

Kager er kun sjov for mig ! Hvis du vil bage en kage fra min blog, skal du være velkommen, men jeg kommer ikke med råd til evt sammen sætninger. Hyggehygge Marianne Ps.Bages der efter opskrifter på denne blog,er det på eget ansvar :-)[email protected]
RELATEREDE BØGER
Rose and Crown
Drengen uden fortid
Me Before You
Lige ud af hovedet og uden bog
Vingens kniv
Hvor er den lille brandbil?
Hvidkappen
Jeg tror at jeg tror
Ægteskabskontrakten
Kunsten at dø
Tenoren
Arven efter Alberta
Ce qui reste de lui – Une nouvelle érotique
Glæde
Tilføjelser – Om lidt
En god dreng
Malerikup mod Nationalmuseum