Det går nok eBook

Mtggamechangers.dk Det går nok Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Det går nok-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Nils Nilsson. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Det går nok online nu så nemt!

Som ganske ung besluttede den svenske forfatter Nils Nilsson sig for at bryde med sit liv i Sverige og rejse til Danmark. Det var tid til at opleve noget nyt, for hverdagens forudsigelige trivialiteter hang ham langt ud af halsen. I bogen 'Det går nok' fortæller Nilsson om de første år i Danmark, hvor han drev om på må og få. Han fik arbejde på bondegårde, herregårde, i grusgrave og tørvemoser og stiftede således bekendtskab med alle mulige forskellige mennesker fra sit nye hjemland, som han aldrig siden fik lyst til at flytte fra. Bogen handler både om Nils Nilssons personlige udvikling i løbet af de formative år, men tegner også et spændende billede af Danmark umiddelbart efter første verdenskrig havde sat Europa på den anden ende.Nils Nilsson (1897-1980) var en svensk-dansk forfatter, der skrev på dansk. Som ung arbejdede han i en svensk kulmine, men i 1918 flyttede han til København og købte en cigarbutik på Vesterbro. Han debuterede som forfatter i 1931 med romanen 'Mellem mørke mure', der handler om arbejdsløsheden i København i 1920’erne og starten af 1930’erne. Bogen blev fulgt op af en lang række romaner om arbejderklassens vilkår i samtiden. Nils Nilssons forfatterskab blev belønnet med flere legater herunder Sophus Michaëlis’ Legat og Herman Bangs Mindelegat.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
26-02-2020
FORFATTER
Nils Nilsson
FILSTØRRELSE
9,93 MB

Digitalisering: "Det går nok over" - SamfundsDesign

Det går nok over 'Finns du tjej som dras till både killar och tjejer?'. Sådan begyndte annoncen, som Cecilia Neant-Falk satte i ungdomsbladet OKEJ, da hun var 14 år gammel.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

nok — Den Danske Ordbog

Det går nok - Se billigste pris hos PriceRunner Sammenlign priser (opdateret i dag) fra 5 butikker Betal ikke for meget - SPAR på dit køb nu!
RELATEREDE BØGER
Ingen som Gaia
Farmerhjerte
West Bohemia, Central Bohemia
Debil tur-retur
Brødrehuset
Formelle Regler 2017
Pony & Co. 2 - Mission Maja
El jugador
European Legal Method - in the Multi-Level EU Legal Order
Masada
Artemis Fowl 2 - Det arktiske intermezzo
Tilla und der tote Schäfer
Det store i det små