Jylland tur/retur eBook

Mtggamechangers.dk Jylland tur/retur Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Jylland tur/retur-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Søren B Kristensen. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Jylland tur/retur online nu så nemt!

Der er overordentlig langt fra Milanos modehuse, som den fashionable københavnerpige Christina drømmer om, til livet i Grålund i Vestjylland, hvor svigerfamilien bor. Christina har imidlertid begået en grusom fejl: hun har lovet sin kæreste Morten, at holde juleaften på hans forældres gård!Mødet med jyderne har været udsat i over et år, men nu er Christina tvunget til at se både frygt og fordomme i øjnene og drage til Jylland, hvor fremmedartede ting som landbrug, fed mad, og ikke mindst hendes svigerfamilies religiøse værdier lurer. Lige som situationen ikke kan blive værre dukker Mortens ekskæreste, den smukke og kække Louise, op for at fejre juleaften med familien, noget som Morten tilfældigvis har glemt at nævne. Da Christina er både fysisk og mentalt på udebane i de jyske omgivelser, sætter hun alle sejl ind for at vinde familiens tillid og holde Louise i skak.En række hårrejsende pinlige forviklinger venter Christina forude, og de giver ikke alene giver jyderne grå hår i hovedet, men truer med at tilintetgøre forholdet med manden hun elsker!

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
27-02-2017
FORFATTER
Søren B Kristensen
FILSTØRRELSE
4,84 MB

Book din færgebillet til Samsø her

Jylland tur/retur, Lydbog MP3 - Se billigste pris hos PriceRunner Sammenlign priser fra 4 butikker Betal ikke for meget - SPAR på dit køb nu!
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Kbh - jylland tur/retur

Jylland tur/retur, Lydbog MP3 - Se billigste pris hos PriceRunner Sammenlign priser fra 4 butikker Betal ikke for meget - SPAR på dit køb nu!
RELATEREDE BØGER
Store små løgne
Fars store hemmelighed
Blæst og blå vande: Sange og Viser
Dagene blev bedre
Trekantens fjerde side
Slangehvisleren
Smuk er døden, som I fik
Eva
Lotteri
Salatsnedker
Mord og mandelduft med mere
Den danske Kinafart
Vejen til Odense
Rosengarten/Catinaccio-latemar
Kære Zoe Ukhona