Dommens dag eBook

Mtggamechangers.dk Dommens dag Image

BESKRIVELSE

Dommens dag er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Jonathan Freedland. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Jonathan Freedland bog online og også downloade det gratis!

Andre bøger af forfatteren:Den tredje kvinde,Den udvalgte,Det sidste testamente,De retfærdige mændDommens dag er en hæsblæsende spændingsroman, med udgangspunkt i begivenhederne under og efter 2. verdenskrig, Holocaust og de jødiske hævnere.New York 2008. Tom Byrne er faldet i unåde siden sine dage som idealistisk ung advokat. Hans lidenskab for spil har kostet ham hjem, hustru og hæderlighed.Så da han af FN bliver bedt om at påtage sig en moralsk tvivlsom opgave, tøver han ikke. En formodet selvmordsbomber, skudt og dræbt af sikkerhedsvagter, viser sig at være en harmløs gammel mand – og Tom får til opgave at lukke munden på familien.Da den døde mands datter, Rebecca, røber, at hendes far ikke var helt så uskyldig, som han gav sig ud for at være, afsløres detaljer om et skjult broderskab, der i en verdensomspændende mission står bag hundredvis af uopklarede dødsfald.Tom bliver stræbt efter livet og må nu afkode en hemmelighed, der har været begravet i over 60 år – den anden verdenskrigs sidste store hemmelighed.Pressen skriver om Dommens dag:”Solid thrillerunderholdning uden store litterærkalorier i form af overbevisende miljø og personer men masser af hæsblæsende vitaminer på spændingssiden …. Et fermt sammenskuret bæredygtigt plot med masser af spænding fra første side og en veldrejet overraskende slutning.”– Dansk BiblioteksCenter”Mine bedste anbefalinger.” – Litteratursiden.dk”Jonathan Freedland kobler fakta, mæsten-fakta og fiktion til underholdende thriller.”- Politiken”En indviklet og spændende thirller med fin personskildring.” – KIWI Magazine'… THRILLERENS MESTER!!!”- Krimi-CirklenJonathan Freedland, (tidligere Sam Bourne) , er født 1967. Efter politikog økonomistudier i Oxford, arbejdede Freedland som reporter for Washington Post og Newsweek. Han er i dag redaktør og klummeskribent på The Guardian i London og leder en udsendelse på BBC, radio 4.I næsten to årtier har han dækket konflikten i Mellemøsten, og i 2002 ledede han et tredages dialogmøde mellem israelere og palæstinensere sponsoreret af The Guardian. Deltagerne i dette møde indgik senere Geneveaftalen i 2003.Ved BBC’s årlige ”What the Papers Say”-prisuddeling i 2002 blev Jonathan Freedland udnævnt til årets klummeskriver. Dette er hans femte thriller på dansk; hans første – De retfærdige mænd – lå nummer ét på bestsellerlisten i Storbritannien og er oversat til 29 sprog. Han bor i London sammen med sin hustru og deres to børn.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
10-03-2016
FORFATTER
Jonathan Freedland
FILSTØRRELSE
2,81 MB

Dommens dag tæt på for eks-hærchef: 'Fisk rådner altid ...

Dommens dag: Jens Veggerby står til millionbøde Risikerer kæmpebøde for at smugle penge for Stein Bagger Af. Jesper Lundh I dag bliver den tidligere cykelrytter Jens Veggerby formentlig dømt for at smugle 270.000 euro - cirka 2 millioner kroner - ind i Danmark for Stein Bagger.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Hvad vil der ske på dommedag - Religion.dk

Dommens dag er en hæsblæsende spændingsroman, med udgangspunkt i begivenhederne under og efter 2. verdenskrig, Holocaust og de jødiske hævnere. New York 2008. Tom Byrne er faldet i unåde siden sine dage som idealistisk ung advokat. Hans lidenskab for spil har kostet ham hjem, hustru og hæderlighed.
RELATEREDE BØGER
Organisatorisk medlemskab
Dunkle kærlighedshistorier
Persisk (farsi) parlørkursus
Veganer på deltid
Øen og stjernen
Stulen Gloria
Mia og Mette i den store hal
Vilde bier og biplanter
Racisme
Kompass Fahrradführer 6002: Ostseeküstenradweg 1
Delte skæbner
De 5 på vandretur
LUST Classics: Gamiani ou deux Nuits d'excès
Pletskud
Alicia
SANDHEDENS LABYRINT
Bliv her
Se natten
Livskunsten
Truslen fra Kina