Syndebukken eBook

Mtggamechangers.dk Syndebukken Image

BESKRIVELSE

Syndebukken er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Sofie Sarenbrant. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Sofie Sarenbrant bog online og også downloade det gratis!

En bølge af indbrud hærger den mondæne Stockholmsforstad Bromma, og tyvenes metoder bliver mere og mere brutale. Da en teenagedreng bliver fundet myrdet, sættes Emma Sköld på sagen. Er det et indbrud, der er gået galt?Mistanken retter sig mod den rengøringsdame, der fandt den myrdede dreng. Eller kan det være den baltiske håndværker, der blev taget på fersk gerning ved et indbrud? Fast besluttet på at opklare sagen tager Emma den i egne hænder og sætter derved både sig selv og andre i livsfare.Syndebukken er det sjette fritstående bind i serien om kriminalinspektør Emma Sköld.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
04-07-2019
FORFATTER
Sofie Sarenbrant
FILSTØRRELSE
6,25 MB

Få Syndebukken af Sofie Sarenbrant som Indbundet bog på ...

Få Syndebukken af Sofie Sarenbrant som bog på dansk - 9788772003986 - Bøger rummer alle sider af livet. Læs Lyt Lev blandt millioner af bøger på Saxo.com.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Syndebukken, Elias Bredsdorff - dba.dk - Køb og Salg ...

Syndebukken. Ny bog i den populære serie om kriminalinspektør Emma Sköld. En bølge af indbrud hærger den mondæne Stockholmsforstad Bromma, og tyvenes metoder bliver mere og mere brutale. Da en teenagedreng bliver fundet myrdet, sættes Emma Sköld på sagen.
RELATEREDE BØGER
Verden er min fjende
Af stjernestøv er du kommet
Et væld af beviser
Brugtbil Guiden 2019
Springet over skyggen
Samlede digte. Bind 1
Pigerne fra Nordsletten 2 - Heksedronningen
Dagen og timen
المحارب 4 - المخلب
Bill og Ben og den tredje vogn