Den sidste akt PB eBook

Mtggamechangers.dk Den sidste akt PB Image

BESKRIVELSE

Bogen Den sidste akt PB blev skrevet den 29-04-2016 af forfatteren Mari Jungstedt. Du kan læse bogen Den sidste akt PB i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Mari Jungstedt.

Mari Jungstedts tiende kriminalroman 'Den sidste akt' er en historie om magtesløshed, begær og passion, der tager en højst uventet drejning.Da liget af den omstridte debatredaktør på en af Sveriges største aviser, Erika Malm, bliver fundet på et hotelværelse i Visby, er opstandelsen enorm. Mordet finder sted midt under Gotlands store, politiske folkefest, Almedalsugen. Sporene peger i flere retninger: fra et nynazistisk hadebrev, et mystisk besøg på Romateateret, hvor repertoiret står på Shakespeare, til en hemmelig elsker.Politiinspektør Anders Knutas og kollegaen Karin Jacobsson er ansvarlige for opklaringen. Men det er ikke kun efterforskningen de to skal forholde sig til og forsøge at komme til bunds i. Hvad skal de stille op med den kærlighed, der spirer imellem dem?Journalisten Johan Berg er i hælene på politiets efterforskning, men han har problemer med at få hverdagen til at hænge sammen, efter familien er blevet ramt af en ufattelig tragedie.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
29-04-2016
FORFATTER
Mari Jungstedt
FILSTØRRELSE
6,78 MB

Den sidste akt PB af Mari Jungstedt - Plusbog.dk

Køb Den sidste akt PB af Mari Jungstedt som bog på dansk til markedets laveste pris og få leveret i morgen. Sommervarmen er trykkende, og den politiske debat sætter sindene i kog til det årlige folkemøde p..
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Liveboox | Den dobbelte tavshed PB - Bog (Paperback)

Det er junimåned, og de fire venner fra villakvarteret i Visby tager på deres årlige sommertur. I hverdagen d
RELATEREDE BØGER
Enden er altid nær
Lalka
Den rette mand
Chefen
Demian
Sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering (SSH)
Og sådan blev det
Dyregalskab
Brunch e orgasmi - Breve racconto erotico
Finsk, kursus for unge
Dr. Norden 1074: Dr. Lammers` große Not
The Julekalender
Vild med blod
Esme og Igor 3 - Sjælevenner