Følelser i ledelse eBook

Mtggamechangers.dk Følelser i ledelse Image

BESKRIVELSE

Bogen Følelser i ledelse blev skrevet den 20-06-2011 af forfatteren Claus Elmholdt og Lene Tanggaard. Du kan læse bogen Følelser i ledelse i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Claus Elmholdt og Lene Tanggaard.

Følelser er ikke længere noget, vi gemmer væk i privatlivet. De betragtes tværtimod som intelligente værktøjer for den selvbevidste leder. Denne bog henvender sig til dig, der ønsker at vide mere om, hvad den emotionelle vending kan betyde for dagligdagen som leder eller medarbejder i nutidens organisationer. Når det gælder ledelse, så er følelserne nemlig for alvor kommet på mode.Følelserne er kommet ud af skabet, ikke for følelsernes skyld, men fordi følelserne i dag betragtes som en ressource og produktivkraft - et redskab i jagten på trivsel, effektivitet og bedre bundlinje. Ledelse er blevet en følelsesdisciplin, og evnen til at forstå og regulere følelser i sig selv og andre er blevet en eftertragtet ledelseskompetence. Denne bog rummer bud på, hvordan du kan bruge følelser på arbejde og derved øge energien og engagementet. Samtidig leverer bogen kritiske perspektiver, der belyser, hvad der sker, når følelserne på arbejde tager overhånd, eller når medarbejdere og ledere kommer i klemme i kravet om at det personlige engagement.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
20-06-2011
FORFATTER
Claus Elmholdt og Lene Tanggaard
FILSTØRRELSE
8,32 MB

Følelser i ledelse, Claus Elmholdt - dba.dk - Køb og ...

Følelser i ledelse Månedens lederrefleksion, august 2019 Svendsagervej 72 Følelser er lederens mest fintfølende ledelsesværktøj! Du har sikkert oplevet at sidde til et ledermøde og mærket noget i kroppen, fordi din leder eller en af dine kolleger sagde eller kommen-terede et eller andet. En følelse, som ville dig noget. En utilpashed,
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Ledelse med følelsesmæssig intelligens

Ledelse er blevet en følelsesdisciplin, og evnen til at forstå og regulere følelser i sig selv og andre er blevet en eftertragtet ledelseskompetence. Denne bog rummer bud på, hvordan du kan bruge følelser på arbejde og derved øge energien og engagementet.
RELATEREDE BØGER
Pausesignaler
Galgebakken
Farvel - Der er håb endnu
Kommentar til Paulus´ breve til Thessalonika
Larmende dyreprutter
Die 29 Irrtümer rund ums Geld
A Radically Better Tomorrow
The Vampire Diaries #3 Raseriet
Frk. Skrump
På en bar i city - erotisk novell
Forældrene
Storbröllopet
불타는 죄 - 챕터 1
Hvem har Hop-Hans?
The Force Awakens
Der Reiniger: Der Sprung - Teil 2
Willi begynder i børnehave
불타는 죄 - 챕터 6
SOV GODT