Medaljen eBook

Mtggamechangers.dk Medaljen Image

BESKRIVELSE

Bogen Medaljen blev skrevet den 01-02-2018 af forfatteren Danielle Steel. Du kan læse bogen Medaljen i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Danielle Steel.

Den unge pige Gaëlle de Barbet oplever i 1940 den tyske hærs indrykning i Frankrig. Hun bliver vidne til deporteringen af sin bedste veninde og hendes familie, og Gaëlle træffer en modig beslutning, der ændrer hendes liv. Den bringer hende fra Lyon til Paris og New York, fra modstandsbevægelsen til ægteskab og moderskab, fra ubærlige tab til stor kærlighed. Men vil Gäelle nogensinde modtage den anerkendelse, hun fortjener, eller vil hun for altid være mærket som forræder? Medaljen er en fortælling om tragedie og kærlighed, om krigens pris og om en kvindes heltemod.Danielle Steel (f. 1947) mestrer som ingen anden kunsten at skrive spændende underholdningsromaner om romantiske forviklinger. Hun har skrevet mere end 100 bøger og er oversat til mere end 40 sprog. Med over 650 millioner solgte bøger på verdensplan og over tyve af hendes titler filmatiseret er hun elsket af læsere over hele kloden.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
01-02-2018
FORFATTER
Danielle Steel
FILSTØRRELSE
6,36 MB

HANSENBERG-medaljen 2016 - HANSENBERG

Svømning - Medaljen gjorde, at jeg kom op på hesten igen - ikke kun svømmeren Lotte, men også personen Lotte
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Historien bag fortjenst- og belønningsmedaljerne | Kongehuset

Aarestrup-medaljen er en dansk litterær pris uddelt i digteren Emil Aarestrups navn til en lyriker.Medaljen har været uddelt af Dansk Forfatterforening siden 1950 og indtil 2000, dog med undtagelse af 1952. Medaljen blev igen uddelt i 2004, for derefter at blive slået sammen med priserne i navnene Adam Oehlenschläger, Herman Bang og Johannes Ewald.. De første modtagere var Aage Berntsen ...
RELATEREDE BØGER
Skorpionen
Femte offret
Matchday
Lige ud af hovedet og uden bog
Halsløs gerning
The Two Towers
Pantanal Wildlife
eKundeservice
Fløjne fugle
Hjerteknuser
Styrke og svaghed
Ät med mig
Når lyngen blomstrer
Profesjonsetikk i sjukepleie
A.P. Rosell, direktør - Bind 2
Lars Lynge ta'r sin tørn