Gensynet eBook

Mtggamechangers.dk Gensynet Image

BESKRIVELSE

Gensynet er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Danielle Steel. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Danielle Steel bog online og også downloade det gratis!

De var studiekammerater for tyve år siden: Mary Stuart, Tanya og Zoe. Nu skal de mødes igen på en ranch i det naturskønne Wyoming, tæt ved Rocky Mountains. Der bliver meget at tale om …På det ydre plan er det gået dem godt. Den perfekte Mary Stuart er stadig gift med advokaten Bill. Tanya har fået succes som sanger og skuespiller. Og Zoe beundres som idealistisk læge og aids-specialist. Men under den blanke overflade har de hver især store problemer.Mary Stuarts voksne søn har begået selvmord, og hendes samliv med Bill er ulykkeligt. Tanya har foreløbig tre opløste ægteskaber bag sig, og hendes ønske om at få børn er ikke gået i opfyldelse. Og Zoe har fået taget en blodprøve, der viser, at hun selv er smittet med HIV.Men livet skal gå videre. Kan de tre kvinder hjælpe hinanden – og i så fald, hvordan?Jo, der er masser at tale om. Og meget, der kan gøres. For det er nu, venskaberne for alvor skal stå deres prøve …Danielle Steel (f. 1947) mestrer som ingen anden kunsten at skrive spændende underholdningsromaner om romantiske forviklinger. Hun har skrevet mere end 100 bøger og er oversat til mere end 40 sprog. Med over 650 millioner solgte bøger på verdensplan og over tyve af hendes titler filmatiseret er hun elsket af læsere over hele kloden.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
14-02-2018
FORFATTER
Danielle Steel
FILSTØRRELSE
8,89 MB

Film | Filmz

Gensynet er fantastisk vellykket. Den lykkes, fordi den som socialt projekt formår at fortælle om et emne, der meget sjældent formidles vellykket til voksne. Ydermere har Anna Odell faktisk også mod til at destabilisere sin egen historie, fordi den antyder - i en enkelt, men helt central scene - at vi har - også i skoletiden - vores forskellige virkeligheder og opfattelser.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Filmstriben - Gensynet

Gensynet skildrer først en tyveårs skolejubilæumsfest, som kører af sporet, da en deltager (Anna, spillet af Anna Odell selv) tager ordet ved middagen og konfronterer sine tidligere klassekammerater med den grove mobning, hun var udsat for igennem ni års helvede af en skolegang.
RELATEREDE BØGER
Danmarkshistorier for børn (1) (år 0-800) - Kimbrerne, romere i Danmark
Elskerinde
Le Pen - nationalismen og de fremmede
Sådan kan islam også være
Skrub af Villy
Kraniet fra Kina
Bartenderens håndbog
Sejt med ADHD
Drage (2) - Drages tykke kat
Ninja Niller - Blodets Bånd: Del 1