Jagten eBook

Mtggamechangers.dk Jagten Image

BESKRIVELSE

Bogen Jagten blev skrevet den 08-10-2019 af forfatteren Elle Kennedy. Du kan læse bogen Jagten i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Elle Kennedy.

Alle siger, at modsætninger mødes. Og de må have ret, for der er ingen logisk forklaring på, hvorfor Summer er så tiltrukket af Colin Fitzgerald. Hun plejer ikke at gå efter tatoverede, computerspilskodende, ishockeynørdede sportsidioter, som synes, hun er flyvsk og overfladisk. Hans snæversynede opfattelse af hende er det første, der taler ham imod. Og det hjælper ikke, at han er en af hendes brors bonkammerater.Og at hans bedste ven er forelsket i hende.Og at hun lige er flyttet ind hos dem.Og at de alle tre er roommates.Jagten er første, fritstående bind i serien Briar U, der er spinoff til den populære Off Campus-serie.Det betyder vel heller ingenting. Fitzy har gjort det klart, at han ikke er interesseret i hende, selvom gnisterne mellem dem truer med at brænde huset ned. Hun er dog ikke den slags pige, der jagter en mand, og hun har ikke tænkt sig at begynde nu. Hun har også nok at se til med sit nye studie, en klam underviser og en usikker fremtid. Så hvis hendes sexede, surmulende roommate bliver klogere og indser, hvad han går glip af?Så ved han, hvor han kan finde hende.Jagten er første, fritstående bind i serien Briar U, der er spinoff til den populære Off Campus-serie.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
08-10-2019
FORFATTER
Elle Kennedy
FILSTØRRELSE
8,43 MB

Jagttegn pris | Tag jagttegnskurser i hele DK Tilmeld her

Beskrivelse JAGTEN foregår i en lille dansk provinsby op til jul. Vi følger 40-årige Lucas, som omsider er ved at få styr på sit liv. Efter en hård skilsmisse har han fået sig en ny kæreste, et nyt arbejde og er godt i gang med at genopbygge forholdet til sin teenagesøn Marcus.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

'Jagten' har skabt en nødvendig debat - politiken.dk

Ram plet på jagten. Haglskydeprøven er obligatorisk i Danmark, derfor tilbyder vi bl.a. haglskydekurser til vores alle vores kursister. Vores instruktør er APSI uddannet dvs. de er uddannet i England hos Association of Professional Shooting Instructors.
RELATEREDE BØGER
Auraya
Fanget af isen
The Prime Minister is Going Down - Erotic Short Story
Dansk Vestindien 1666-1917
Amok
Road-trip coupable – Une nouvelle érotique
Beaujolais skal smage af bondepige
Tampa & St. Petersburg
Ringbindsattentatet
DEN LETTE MUSIK
Føniks
Stedfortræderen
Sort sensommer
Kongelig snigmorder
Du skal turde elske først
Kreativitetsledelse i praksis
I ørnens klo
Magdalena på Stjernholm
OHJ 38