Indkøb eBook

Mtggamechangers.dk Indkøb Image

BESKRIVELSE

Indkøb er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Lars H. Christensen. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Lars H. Christensen bog online og også downloade det gratis!

En praksisnær bog, der via teoretiske modeller, bl.a. fra logistik, organisation og ledelse, flytter indkøb fra en omkostning i virksomheden til en værdiskabende funktion. Bogen giver et bud på løsning af indkøbsprocessen på alle niveauer i virksomheden og viser, hvor dybt integreret indkøb er i virksomheden.Bogen henvender sig bredt til videregående uddannelser samt alle personer i erhvervslivet, der ønsker at forstå eller arbejde med indkøb på alle niveauer i virksomheden.Til bogen hører en hjemmeside, hvor du bl.a. kan finde bogens figurer til download, opgaver og links til supplerende læsning.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
22-08-2013
FORFATTER
Lars H. Christensen
FILSTØRRELSE
6,95 MB

Indkøb

Indkøbsenheden på Aalborg Universitet varetager udbud og indkøbsaftaler for AAU. Få info om indkøb, e-handel og vores nye indkøbssystem.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Intranet - BFI

Indkøb, udbud, fakturering Indkøb, udbud og fakturering Velkommen til Banedanmarks leverandørsider, som er til dig, der er leverandør eller godt kunne tænke sig at blive det. Da vi er offentlig forvalter følger vi regler for offentlig myndigheder.
RELATEREDE BØGER
Blåregn
The Art of Money Getting
Kaput
Lasse og Leos sidste scoring
Stilhedens grænser
Statistik i ord
Kvalitet i dagtilbudet - hva sier barna?
Underlige veje
Se på mig
SKOLENS SANDE SUPERHELTE
Det grønne gys