Styr på beskæftigelsespolitikken eBook

Mtggamechangers.dk Styr på beskæftigelsespolitikken Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Styr på beskæftigelsespolitikken-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Bodil Damgaard (red.). Med webstedet mtggamechangers.dk læses Styr på beskæftigelsespolitikken online nu så nemt!

Analyser af styringsnetværk har almindeligvis begrænset sig til enkelte netværk og disse netværks horisontale styringsbidrag på et givent niveau i det politiske system. For første gang foreligger der nu en bog, der kortlægger og analyserer styringsnetværks rolle i den offentlige styring inden for et helt politikområde - nemlig beskæftigelsespolitikken. Bogen retter ikke alene blikket mod styringsnetværkenes bidrag til en horisontal, men også til en vertikal koordination og styring af beskæftigelsespolitikken.Mens den horisontale koordination og styring finder sted gennem forskellige former for netværksbaseret styring, udøves den vertikale koordination og styring gennem forskellige former for metastyring. Bogen er unik, idet den giver et samlet billede af den rolle, som metastyret netværksstyring spiller på beskæftigelsesområdet, der omfatter alle niveauer fra det sub-lokale, over det kommunale, det regionale, det nationale og til det overnationale EU-niveau. Endvidere belyser bogen den rolle, som metastyring og netværksstyring spiller i samspillet mellem disse niveauer.Det samlede billede, der derved tegnes af den rolle, som metastyret netværksstyring spiller inden for et politikområde, er værdifuldt set ud fra både et teoretisk og et praktisk perspektiv. Således kan analyserne bidrage til at kvalificere samfundsforskeres bestræbelser på at udvikle teorier, om den måde offentlig styring udøves på, og til at informere offentlige myndigheder i deres bestræbelser på at finde nye måder at styre på.Bogen henvender sig til forskere og praktikere med interesse i teoretisk og empirisk viden om, hvordan metastyret netværksstyring praktiseres og til de, som er interesserede i, hvorledes styringsnetværk indgår i styringen af beskæftigelsespolitikken i Danmark.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
11-11-2011
FORFATTER
Bodil Damgaard (red.)
FILSTØRRELSE
5,66 MB

Barsel - få styr på de ekstra omkostninger til at forsøge en baby

Styr på arven Hvis I får børn sammen uden at være gift, skal I også være opmærksomme på, at I som udgangspunkt ikke arver hinanden - i stedet vil det være jeres børn, som arver alting.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Inddragelsen af "andre aktører" i beskæftigelsespolitikken

Du har ingen artikler på din læseliste. Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon. Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre...
RELATEREDE BØGER
Hjertet sidder til venstre
Vores Fyn 2019
Rosa spiser jordbær
De kinderen van de elfenkoningin 5-6
Fører din ledelse til velfærd?
Bål - mad og samvær
Løven og fluen
På jagt efter bison
Käsittämättömiä luottokorttilaskuja
Secret Belfast
Glasmuren
Elverdans 3: Skæbneseer
Dansk Erhvervsret
Helene
Lake District
Storm P. - Ægteskab, lidenskab og anden galskab