Min morfars stemme eBook

Mtggamechangers.dk Min morfars stemme Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Min morfars stemme-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Sissel Bergfjord. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Min morfars stemme online nu så nemt!

Fortælleren tager tre uger ud af kalenderen for at finde ensomheden i familiens sommerhus, og få hold på familiehistorien. Ikke mindst den gådefulde morfar. Hun følger i hans spor rundt i naturen, druknedøden i den nærliggende sø, hans hemmelige hytte og dagbogen, der rummer mange sandheder. En bog om familiehistorier og fortidens stemmer.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
10-12-2010
FORFATTER
Sissel Bergfjord
FILSTØRRELSE
10,85 MB

BOGANMELDELSE: Min morfars stemme af Sissel Bergfjord ...

Min morfars stemme. Prøv gratis Min morfars stemme. 0.0 0 5 Forfatter: Sissel Bergfjord. Findes som e-bog. Fortælleren tager tre uger ud af kalenderen for at finde ensomheden i familiens sommerhus, og få hold på familiehistorien. Ikke mindst den gådefulde morfar.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Sissel Bergfjord - Min morfars stemme (Hæftet bog) [1 ...

Min morfars stemme (bog) af forfatteren Sissel Bergfjord | Oprettet fra inventtable | Fortælleren tager tre uger ud af kalenderen for at finde ensomheden i familiens sommerhus, og få hold på familiehistorien. Ikke mindst den gådefulde morfar. Hun
RELATEREDE BØGER
Rikosreportaasi Pohjoismaista 1989
Krigeren fra Bjørnedal
Et spørgsmål om ære
Den guddommelige vision
Med familien i Paris
Kroatien - Slovenien
Mazaroffin murhajuttu
Bill & Ben bringer hjælp
Hjem til fodbold
Neue Erfahrungen: Erotische Novelle
Det frosne tempel
Rome