Poet-etik eBook

Mtggamechangers.dk Poet-etik Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Poet-etik-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Martin Bigum. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Poet-etik online nu så nemt!

Den bredere offentlighed i Danmark kender Martin Bigum som en af sin generations mest markante billedkunstnere, men han er også digter, med tre digtsamlinger bag sig, alle udgivet i 90'erne.Nærværende bog er ikke om forfatterens billedkunstneriske virke, men om hans forhold til poesi, både egen og andres, og et indblik i hans værksted som digter.Den består af tre afdelinger:Dels det indledende essay Poet-etik (en alternativ guide til 90'er-digtningen), der foretager et snit op gennem Martin Bigums barne- og ungdomsår i et forsøg på, i grove træk, at afdække hvad der formede hans egen poesi og dens underlæggende poetik. Men også for at give et signalement af den samtid Martin Bigum - og hans digtergeneration - udgjorde og var en del af.Set fra forfatterens privilegerede sted i deltaet mellem 90'ernes digte- og billedkunst.Dels af Martin Bigums egentlige poetik, nemlig Poetik (mellem hverdag og evighed), som er bygget på de af digterens erfaringer med sin poesi der kan skrives ned.En, ikke overraskende, meget visuelt båret poetik.Der afrundes med forfatterens fjerde digtsamling Den første dag.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
30-03-2006
FORFATTER
Martin Bigum
FILSTØRRELSE
8,36 MB

Poet-etik? Hvor blev etikken af? - politiken.dk

Poet-etik (bog) af forfatteren Martin Bigum | Digte | Den bredere offentlighed i Danmark kender Martin Bigum som en af sin generations mest markante billedkunstnere, men han er også digter, med tre digtsamlinger ba
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Martin Bigum - Wikipedia's Martin Bigum as translated by ...

Etiketter: 'Min kunsthistorie, 'Poet-etik', centralperspektiv, ekspressionisme, fantasy, hallucination, inspiration, Klüvers formkonstanter, LSD, Martin Bigum, Otto Frello, symbolisme, synæstesi, særlige evner. Om et besøg på Varde museums Frello-udstilling - gensyn med og genlæsning af litteraturen om ham og hans kunst.
RELATEREDE BØGER
Kosmos 7. Mondo Mythologica
På sporet af 2015
Middelalderen: Kasper og krybskytten
Döden i Skuggmyra
Det sorte Indien
Spionen fra Versailles
Business and politics in a new global order
Honeymoon i Paris
Mange skurke få helte - og alle de andre. Vordingborg og Sydsjælland 1939-1949
André
Den motiverende samtale i teori og praksis
Hokota
OM IV. En metafysik
København rundt
Ada i Gloria 1: Ada dostaje kucyka
Her Lover
Ugens værste dag