De tre tyste – dødeklokken eBook

Mtggamechangers.dk De tre tyste – dødeklokken Image

BESKRIVELSE

Bogen De tre tyste – dødeklokken blev skrevet den 26-09-2019 af forfatteren Synne Kristine Eriksen. Du kan læse bogen De tre tyste – dødeklokken i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Synne Kristine Eriksen.

Evig skumring. En hær på march. Træer, der hvisker om død.Klokkemageren Myrhat er bange. Bange for tusmørket, der ikke giver slip. Bange for skyggerne, der jager hende. Bange, fordi Sigurd har slået på en af de magiske klokker, og nu er faret vild i sit eget indre mørke.Dødeklokken af Synne Kirstine Eriksen er tredje og sidste bind i fantasytrilogien De Tre Tyste, som er inspireret af forfatterens barndom i den fynske natur, samt hendes interesse for historie.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
26-09-2019
FORFATTER
Synne Kristine Eriksen
FILSTØRRELSE
7,31 MB

Dødeklokken (De Tre Tyste, #3) by Synne Kristine Eriksen

Dødeklokken er 3. og sidste bind af fantasytrilogien De Tre Tyste, skrevet af Synne Kristine Eriksen. Bogen er et anmeldereksemplar fra Turbine folaget. Med Oresmes hjælp lykkedes det Myrhat, Sigurd og Stærkodder at flygte fra Skyggehøj, men først efter Sigurd slog på den magiske klokke kaldet Elaras Trøst.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

De tre tyste - dødeklokken on spintype.com

De tre tyste - dødeklokken ... Bange, fordi Sigurd har slået på en af de magiske klokker, og nu er faret vild i sit eget indre mørke. Dødeklokken af Synne Kirstine Eriksen er tredje og sidste bind i fantasytrilogien De Tre Tyste, som er inspireret af forfatterens barndom i den fynske natur, ...
RELATEREDE BØGER
Hans Christian Andersen
Blod, sved & fodboldtrøjer
Ord der gror
Et nyt liv
Tales from Nowhere
ভারত তৈরি
Ansigter
Reiterhof Dreililien 10 - Wege in Schatten und Licht
Mysteriet om frimærket
Dødt løb
Uret tikker
Waldur – drengen med det store hoved
Den etniske udrensning af Palæstina
Kampdag
Følg dit hjerte
Hvalens år