Totalt genial eBook

Mtggamechangers.dk Totalt genial Image

BESKRIVELSE

Bogen Totalt genial blev skrevet den 30-08-2018 af forfatteren Bodil El Jørgensen. Du kan læse bogen Totalt genial i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Bodil El Jørgensen.

Alice på 11 år vil frygtelig gerne være med i sin storebrors hemmelige klub - Det Retfærdige Hævners Blodhævn. Klubben har planlagt en hævnaktion mod skolens plageånd, dræber-Elo. Men aktionen går ikke helt som planlagt, og pludselig opdager Alice, at hun oveniløbet har fået en forfølger...'Totalt genial' er Bodil El Jørgensens debutbog for børn. Læs også de populære historier om Julius og Pæremadsen og deres jagt på alverdens hekse.Bodil El Jørgensen (f.1958) er en dansk børnebogsforfatter og cand.mag. i litteraturvidenskab. Bodil El Jørgensen er oprindelig født i København. Som 11-årig flyttede hun til Herning, hvor hun tilbragte de næste 8 år af sin barndom, der enten foregik på ryggen af en hest eller med næsen i en spændende bog. Bodil El Jørgensen debuterede i 1996 med Totalt genial og har sidenhen udgivet flere børnebøger om alt fra århusianske krimimysterier til gyserhumoristisk heksejagt, frække nisser og restaurantfjollerier.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
30-08-2018
FORFATTER
Bodil El Jørgensen
FILSTØRRELSE
5,31 MB

Hotel Bethel, København - opdaterede priser for 2020

"Totalt genial" er Bodil El Jørgensens debutbog for børn. Læs også de populære historier om Julius og Pæremadsen og deres jagt på alverdens hekse. Bodil El Jørgensen (f.1958) er en dansk børnebogsforfatter og cand.mag. i litteraturvidenskab.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Totalt genial | Arnold Busck

Braithwaites transfer er nemlig et eksempel på 'den perfekte fodboldstorm'. Danskeren har ganske enkelt været på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt med det rigtige prisskilt - og så har han ikke mindst været omgivet af de rigtige mennesker.
RELATEREDE BØGER
Mallorca South with Bike- and Hikingtrails
Feltarbejde
Bioenergetik
Wie küsse ich einen Haifisch, wenn er bellt? - Was Frauen wissen müssen, um Erfolg zu haben
Promille - Kurzkrimi aus der Eifel
Dinosaurer - fra hoved til hale
Junkerne fra Lindenborg
Historier fra de varme lande
Hvid krysantemum
Franske Finesser
Contract law in Denmark