De tre musketerer eBook

Mtggamechangers.dk De tre musketerer  Image

BESKRIVELSE

Vil du læse De tre musketerer -bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Alexandre Dumas. Med webstedet mtggamechangers.dk læses De tre musketerer online nu så nemt!

'De tre musketerer' (1844) er Alexander Dumas´ store roman om den unge og eventyrlystne d´Artagnan, der i et 1600-tals Frankring drager mod Paris for at blive en del af kongens berømte musketerkorps. Her møder han de tre musketerer Athos, Porthos og Aramis. Sammen kommer de ud for adskillige eventyr i dronningens tjeneste, ikke mindst mod den onde kardinal Richelieu, under belejringen af La Rochelle.Med forord af Lone Hørslev.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
28-10-2015
FORFATTER
Alexandre Dumas
FILSTØRRELSE
1,60 MB

De tre musketerer - Vestsjællands Teaterkreds

De Tre Musketerer, Les Trois Mousquetaires, roman fra 1844 af Alexandre Dumas d.æ. (da. 1846). Foruden Athos, Porthos og Aramis er der en fjerde, nemlig helten, den modige, charmerende, men også lidt naive d'Artagnan, hvis fabelagtige fægtekunst sammen med de fires ubrydelige venskab til slut skaffer ham ind i den kongelige livgarde.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Find De Tre Musketerer i Bøger og blade - Køb brugt på DBA

De tre musketerer (fransk: Les Trois Mousquetaires) er titlen på en roman af Alexandre Dumas, d. æ.. Romanen udkom som føljeton i tidsskriftet Århundredet (fr.: Le Siècle) fra 14. marts til 14. juli 1844.Bogen blev udgivet samme år på forlaget Baudry som den første i en trilogi, der også omfatter Tyve år efter (fr.: Vingt ans après) fra 1845 og Musketerernes sidste bedrifter (fr ...
RELATEREDE BØGER
Livets kringelgang
Nordisk Patristisk Bibliografi
De utstötta
La gran caíguda
Nieoswojone ptaki
Armbrøstmordet
Folkets skønhed
Alfons Åberg
Den anden side af havet
Kuningas ja villikissa
Tumult på Titanic
Weil ich dich liebe
117 ting fra hverdagen du HELT sikkert også hader
Karrusel
Processer og procesledelse
SHI 4 - Victoria
Indiciebevisning
Ejeraftaler med medarbejderaktionærer