Viking eBook

Mtggamechangers.dk Viking Image

BESKRIVELSE

Bogen Viking blev skrevet den 03-09-2019 af forfatteren Jeanette Varberg. Du kan læse bogen Viking i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Jeanette Varberg.

VIKING er Jeanette Varbergs brede fortælling om vikingetiden. Hun sætter vikingetogterne i centrum og skriver om de vikinger, der kom til at sætte deres spor i hele datidens Europa. Fra Irland til Rusland, fra Grønland til Middelhavet blev vikingerne en del af historien, og de træder frem i arkæologien og kilderne. Nordens krigere satte sejl i en jagt på guld, ære og i sidste ende land. Plyndringer, slagmarker og magtkampe, politiske magtspil, rænkespil og landvindinger er alle facetter af fortællingen om vikingerne ude i Skandinavien og Europa. Samtidig så tiden en stærk udvikling af de skandinaviske kongedømmer, store konger samlede magten og grundlagde det Danmark, vi kender.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
03-09-2019
FORFATTER
Jeanette Varberg
FILSTØRRELSE
4,44 MB

Viking Outdoor Footwear | Official Online Store

Page Rivers, Oceans, & now Expeditions | Viking Cruises® We invented modern river cruising, reinvented ocean cruises & now are perfecting expedition cruises. Explore the world in comfort with Viking®.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Viking » Køb Viking sko og støvler - Skoringen

Viking 1914 + Creas A/S er totalleverandør inden for det grafiske, marketing, kunst og design. Kontakt os på telefon 70 25 55 55
RELATEREDE BØGER
Nevermoor 2 - Wundersmeden. Morrigan Crows hemmelige kraft
Phuket
Sådan bygger man en bil
Kvantitative Metoder med Relevant Statistik.
De rædde mænds liga
Mit slot i Provence
Spor
In Search of a Language for the Mind-Brain
Kultala
Historiske optegnelser
Mängud härra X-iga - Erootiline lühijutt
Børns processuelle rettigheder i tvangsanbringelsessager
Utopia for realister
Dres
Kvinde bevæg dig stærk
Der Reiniger: Die Liste - Teil 1
Libya & Tunisia
Arktisk Station 1906-2006