Den polske forbindelse eBook

Mtggamechangers.dk Den polske forbindelse Image

BESKRIVELSE

Den polske forbindelse er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Lars Holmgård Jørgensen. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Lars Holmgård Jørgensen bog online og også downloade det gratis!

Den polske forbindelse er en fortsættelse til Dødelig pakke, der udkom i foråret 2008.Kristian og Ahmed er i gang med et filmprojekt, da de overrasker et par suspekte fyre i Husets redigeringsrum. Den ene fyr glemmer en specialnøgle, der åbner til et mareridt, hverken Ahmed eller Kristian kan overskue konsekvenserne af …”En rigtig knaldperle af en krimi for især drenge fra 13 år. (…) en spændende handling og et godt sprog med megen og nutidig tale vil gøre, at bogen står sig fint i konkurrencen med actionspillene”, skrev Lars Aagaard i sin anbefaling af den første bog om Ahmed og Kristian fra Dansk BiblioteksCenter.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
06-06-2011
FORFATTER
Lars Holmgård Jørgensen
FILSTØRRELSE
7,87 MB

Den polske forbindelse - Libris Digimental

Køb 'Den polske forbindelse' nu. Den polske forbindelse er en fortsættelse til Dødelig pakke, der udkom i foråret 2008. Kristian og Ahmed er i gang med et
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Kronprinsesse Marys blå frakke får ros i udlandet | BT ...

Den polske databeskyttelsesmyndighed (UODO) har den 26. marts 2019 udstedt sin første administrative bøde efter Databeskyttelsesforordningen. Bøden lyder på ca. 230.000 euro og er pålagt en data- og analysevirksomhed, som ifølge UODO har tilsidesat sin oplysningspligt ifølge Databeskyttelsesforordningens art. 14.
RELATEREDE BØGER
Brandvæg
Ære
Brændpunkter
Det er bare ord
Perlernes hævn
Stenengle
Drømmetyderens død
Kommunikation og skabelsen af sociale verdener
IT outsourcing
Döda världar i samhällsrymden: inledning till Petter Svensks historia
Austria
Efter tusind års fromme bønner
For din egen skyld
Ubevidst rødgang
Mørkelagt
Begravelse er en påske
Introvert eller særligt sensitiv