ONDSKABENS ARV eBook

Mtggamechangers.dk ONDSKABENS ARV Image

BESKRIVELSE

Vil du læse ONDSKABENS ARV-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter FrankJensen. Med webstedet mtggamechangers.dk læses ONDSKABENS ARV online nu så nemt!

Ved en række grove og bestialske overfald på fremmede forsøger en nynazistisk gruppe at fremprovokere gengældelsesangreb mod almindelige danskere, der skal skabe en ukontrolleret spiral af had og vold mellem danskerne og fremmede kulturer.PET kommer på sporet af nynazisterne som gerningsmænd til overfaldene og mistænker, at der i politiets egne rækker er betjente, der sympatiserer med nazisterne. PET indsætter hemmelige agenter blandt højreekstremisterne, og der starter nu en voldsom hemmelig kamp mellem PET’s agenter, nazisternes kampgruppe Sturm88 og lejemordere fra Balkan.En hemmelig nazileder sidder i skjul og styrer begivenhederne, der har tråde helt tilbage til topnazisten Heinrich Himmler.Om ForfatterenFrank Jensen (f. 1949) er tidligere operativ chef i PET. Han blev ansat i politiet i 1972, og i 1988 blevhan specialist i kontraspionage. I 1988 var han leder af PET’s efterforskning af Blekingegadebanden. I samarbejde med bl.a. FBI introducerede han criminal profiling i Danmark, og han var leder af dendanske indsats under tsunamien i Sydøstasien. Frank Jensen blev pensioneret i 2012 og arbejder nusom kommentator på TV 2 i efterretningssager. Han har tidligere udgivet krimien Organisationen (1984) og spændingsromanerne Som et blik fra helvede (2013) samt Syrienkrigeren og Muldvarpen, begge i 2017.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
11-06-2018
FORFATTER
FrankJensen
FILSTØRRELSE
8,55 MB

Ondskabens arv

Ondskabens banalitet - et nøglebegreb. Det, der gjorde indtryk på Arendt, var, at Eichmann ikke, som man kunne have forventet fremstod som udspekuleret, kold og kynisk, men at han faktisk virkede normal og egentlig en anelse underbegavet. Han havde, bemærkede hun blandt andet, ...
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Få Ondskabens arv af Frank Jensen som Hæftet bog på ...

'Ondskabens arv ' af Frank Jensen. Ved en række grove og bestialske overfald på fremmede forsøger en nynazistisk gruppe at fremprovokere gengældelsesangreb mod almindelige danskere, der skal skabe en ukontrolleret spiral af had og vold mellem danskerne og fremmede kulturer.
RELATEREDE BØGER
Villads fra Valby vasker en baby
Kun en pige
Hans og Grete - Lydbogsdrama
Farligt arv
Taiteilijan muusa - eroottinen novelli
Aikaisin kotona ja täynnä yllätyksiä
Indtil Nico
I udvalg
100 års ensomhed
Kuffertlandskab
Sally og Charlie på eventyr i Dragør
IMAGO - the therapy of love
Mennesket er en ø
En grøn plet i himlen
Parterapi - på gestaltterapeutisk grundlag
OM IV. En metafysik
Alvildas trin for trin-dyretegninger
Bondeoffer
Hårrejsende fakta
Den flerkulturelle barnehagen i bevegelse : teoretiske og praktiske perspektiver