Barselsstrik eBook

Mtggamechangers.dk Barselsstrik Image

BESKRIVELSE

Bogen Barselsstrik blev skrevet den 15-03-2019 af forfatteren Mette Hvitved. Du kan læse bogen Barselsstrik i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Mette Hvitved.

I ”Barselsstrik” får du 18 begyndervenlige strikkeopskrifter, hvor alle kan være med. Opskrifterne er skrevet uden brug af forkortelser og uden alt for avancerede teknikker, og flere af opskrifterne har desuden billedguides, så det bliver nemmere at forstå arbejdsgangen i opskrifterne.Udover opskrifterne indeholder bogen også gode råd til hjemmestrikkede barselsgaver og gode råd til nye strikkere – samt et afsnit om valg af garn og materialer til opskrifterne.Alle bogens opskrifter er unisex og kan altså bruges af både drenge og piger. Opskrifterne kommer i str. 0 mdr. – 24 mdr., men flere af dem går helt ned i str. præmatur. Bogen indeholder alt fra cardigans og trøjer til dragter og små vintersæt. Desuden er der opskrifter på tilbehør som suttesnore og et lækkert tæppe, der har en lige så smuk bagside som forside.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
15-03-2019
FORFATTER
Mette Hvitved
FILSTØRRELSE
10,71 MB

Barselsstrik af Mette Hvitved - Køb bogen hos Krea Deluxe

Barselsstrik - Begyndervenlig strik fra 0-2 år. I "Barselsstrik" får du 18 begyndervenlige strikkeopskrifter, hvor alle kan være med. Forfatter: Mette Hvitved I "Barselsstrik" får du 18 begyndervenlige strikkeopskrifter, hvor alle kan være med. Opskrifterne er skrevet uden brug af forkortelser og uden alt for avancerede teknikker, og flere af opskrifterne har desuden billedguides ...
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Barselsstrik | Aftenskolen Nordvest

"Barselsstrik" af Mette Hvitved er en samling af 18 begyndervenlige, unisex strikkeopskrifter til de små i alderen 0-2 år. Der bruges ikke forkortelser eller alt for avancerede teknikker, og mange af opskrifterne ledsages af udførlige billedguides.
RELATEREDE BØGER
Dubbelspel - erotisk julnovell
Drömmar kan slå in
At se det usete
Bottenhavsfiskare
Sara-sagen
Thames Path: Thames Head to the Thames Barrier
Omar mister Messi
Comkean præsenterer - Simbas farlige rejse
Den gode ansættelsessamtale
Happy ending
Septemberforliget