Fra krisevalg til jordskredsvalg eBook

Mtggamechangers.dk Fra krisevalg til jordskredsvalg Image

BESKRIVELSE

Bogen Fra krisevalg til jordskredsvalg blev skrevet den 30-08-2017 af forfatteren Jørgen Goul Andersen. Du kan læse bogen Fra krisevalg til jordskredsvalg i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Jørgen Goul Andersen.

Folketingsvalget i 2015 var et jordskredsvalg af dimensioner. En af grundene hertil skyldes ifølge bogen det faktum, at danskernes mistillid til politikerne er den største nogensinde. Men hvorfor er den egentlig det?Ni forskere og politiske kommentatorer analyserer udviklingen ved valgene i 2011 og 2015 og tiden herimellem. De ser på bl.a. på:at nettoforskydningen mellem partierne ved 2015-valget var den næsthøjeste i 100 år.at det var de partier, der aldrig har siddet i regering – eller aldrig haft ønske om det – der gik frem i 2015.at andelen af vælgere, der først beslutter sig under valgkampen, har været på rekordhøjt niveau siden 2005.Ifølge bogens forfattere er den store mistillid til politikerne en udvikling, der har været i gang siden 2010, og de mener også, at danskernes nej ved EU-afstemningen i 2015 skal finde sin årsag i den generelle mistillid til politikerne.Bogens forfattere er: Kenneth Thue Nielsen, Sigge Winther Nielsen, Martin Vinæs Larsen, Ole Borre, Mads Peter Klindt, Sanne Lund Clement, Johannes Andersen samt Ditte Shamshiri-Petersen og Jørgen Goul Andersen, der også har redigeret bogen.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
30-08-2017
FORFATTER
Jørgen Goul Andersen
FILSTØRRELSE
8,60 MB

Valgdagsmåling: Krisevalg for Merkels parti i Hessen

Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get them in front of Issuu's millions of monthly readers. Title: Fra krisevalg til jordskredsvalg final, Author...
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Fra krisevalg til jordskredsvalg final by Frydenlund - Issuu

Jordskredsvalget i 1973 | Opgave i Historie. 1960'erne var et årti, der ændrede Danmark på mange måder: I takt med den økonomiske udvikling i slutningen af 1950'erne gik Danmark fra lav- til højkonjunktur, hvilket bevirkede nye forbrugsgoder for danskerne.
RELATEREDE BØGER
Jonas og Dragens Kløer
El celoso extremeño
Verden i stykker
Skatten i den grønne flaske
Kræn i Kragheden
Folk på en fabrik
Annesisses vej
Kniv
Leoparden jagar i mörkret del 1
Camus - en introduktion
Viola i tårnet
Lille verden
Sepp
Meyers lov
Heroica