Guldtoget eBook

Mtggamechangers.dk Guldtoget Image

BESKRIVELSE

Guldtoget er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Kirk Hamilton. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Kirk Hamilton bog online og også downloade det gratis!

De hvide var rasende, fordi Texas-guvernøren ville give Pecos-Dalen til indianerne. Og da Yancey Bannerman, guvernørens specialagent, skulle ledsage indianerhøvdingen og hans datter til distriktshovedstaden i et tog, der tillige medførte guld, kom han på en livsfarlig opgave. Ikke alene blev toget overfaldet af røvere, de havde også tvunget Bannermans tro følgesvend Johnny Colt til at være med ...Keith Hetherington (f. 1929) er en australsk forfatter, der har udgivet mere end 600 titler. Han har skrevet bøger i flere forskellige genrer, men er primært kendt for sit enorme bidrag til westerngenren. Her har han blandt andet udgivet adskillige bøger i serien 'Bannerman og Colt', der første gang så dagens lys i 1978 med bogen 'Guvernørens penge'. Hetherington startede sin skrivekarriere allerede i sine teenageår og har udgivet bøger lige siden. Han har skrevet under adskillige pseudonymer, hvoraf Kirk Hamilton, Jake Douglas og Clayton Nash er nogle få eksempler.'Bannerman og Colt' er en westernserie om de to hårdtslående følgesvende Yancey Bannerman og Johnny Colt, der gang på gang står overfor banditter og slyngler – og ofte må tage både næver og revolvere i brug for at opretholde loven og retfærdigheden.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
29-11-2017
FORFATTER
Kirk Hamilton
FILSTØRRELSE
1,20 MB

Felttoget i Polen i 1939 - Wikipedia, den frie encyklopædi

Efterfølgende havde de fået lavet et georadarbillede - som er et underjordisk radarbillede, hvor man altså kan se, hvad der befinder sig under jorden. Der kunne man se konturerne af noget, der lignende et tog - og det fik de polske myndigheder til med stor sikkerhed at sige, at guldtoget befandt sig nær Walbrych.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Nazistisk guldtog skaber turistboom i Polen

Guldtoget (bog) af forfatteren Kirk Hamilton | Lydbøger | De hvide var rasende, fordi Texas-guvernøren ville give Pecos-Dalen til indianerne. Og da Yancey Bannerman, guvernørens specialagent, skulle ledsage indianerhøv
RELATEREDE BØGER
Birkerødpyromanen
Manifest
Fynbogen 2017
Matchday
Lige ud af hovedet og uden bog
Hanna & Emma 2. Operation hemmelig/En slange i paradis
Vingens kniv
Journal 64
Fald
Alt er jeg blevet
Vanda Venzel
المنظف 2: القفزة
Tenoren
Polyamori i Paris
Arven efter Alberta
Mrs. Westaway er død
Guatemala, International Travel Maps
Vinteren
Sagor i sommarstugan