Familiens ære eBook

Mtggamechangers.dk Familiens ære Image

BESKRIVELSE

Bogen Familiens ære blev skrevet den 06-02-2017 af forfatteren Flemming Jarlskov. Du kan læse bogen Familiens ære i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Flemming Jarlskov.

„Jeg følte mig udstillet i lyset som en lokkedue, mine bevægelser, papirets knitren og skuffernes svage smæld vækkede noget til live i huset, en uro, der glidende bredte sig som ringe i vandet. Det var ikke klogt at blive ved for længe, alting kan overdrives. Ydermere opdagede jeg, at den sidste skuffe var aflåst, og selv om jeg blev noget bitter, følte jeg også en vis triumf. Hvad kunne være så vigtigt her i huset, at det var nødvendigt at gemme det bag lås og slå for andre familiemedlemmer? Vi havde altså hemmeligheder for hinanden. Jeg havde altså ret.“Magnus, hans forældre og to ældre søskende er flyttet ind i farmorens hus. Magnus hader huset, hvor hver eneste bjælke lugter surt af døde familiemedlemmer og gamle løgnehistorier, så fluerne summer fra kælder til loft af begejstring. Og Magnus får en mistanke: Er hans forældre nu også hans rigtige forældre? Når familien sover, går Magnus på strejftog gennem huset for at lede efter familiens personlige papirer.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
06-02-2017
FORFATTER
Flemming Jarlskov
FILSTØRRELSE
3,57 MB

PDF Hvad Er Æresrelaterede Konflikter?

Familiens Ære - Daddy - Hjertebanken og Vinger , Danielle Steel, genre: romantik, Danielle Steel - Familiens Ære Danielle Steel - Hjertebanken og Vinger (2 bøger i 1) SOLGT Danielle Steel - Daddy Pris: 20,- stk. plus porto Fast pris Sender med DAO
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Familiens ære | Arnold Busck

'Vi gør det for at beskytte familiens ære' er ofte den begrundelse, som forældrene giver, skriver forfatterne bag rapporten 'Social kontrol', der er udarbejdet af Etnisk Konsulentteam i Københavns Kommune. - Der er således noget, der er mere magtfuld end dem selv, der har fastslået, at det er sådan, man skal handle.
RELATEREDE BØGER
Almasi Nyekundu - Hadithi Fupi ya Mapenzi
Læge eller hustru
Gasolin – masser af succes
Selskabsformerne
Fremtidsparat?
Foreningen for Lægevagtsstationer og politiet
Yllätyksiä luonnossa
Springkilden
Stormløb mod grænsen
Journalistliv
Dragen Sangeren Helten
Hærgende elskere
Genova
Et dukkehjem
Quiet Please - Vi Tegner Fashion
Advertising Law