Min Bullet Journal eBook

Mtggamechangers.dk Min Bullet Journal Image

BESKRIVELSE

Min Bullet Journal er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Malou Dahl Andersen. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Malou Dahl Andersen bog online og også downloade det gratis!

Min Bullet Journal er den perfekte planlægger og kalender i ét. Den passer lige i håndtasken og er skabt til alle os, der har brug for ét sted at samle aftaler, lister, gøremål og de vilde ideer. Det er både en kalender, en dagbog, en scrapbog og en hjælp til at organisere hverdagen.Min Bullet Journal henvender sig til alle, uanset særinteresser. Den er let at bruge og skaber et rum for fordybelse og nærvær. Vi husker informationer i længere tid, når vi visualiserer dem på skrift. Det skaber plads og ro til at tænke mere frit. Og det føles afstressende at få alle hovedets tanker, ideer og krusedul­ler ned på papir.Min Bullet Journal giver dermed et meditativt frirum i en hverdag fyldt med arbejde, fritidsaktiviteter, venner og fami­lie. Den gælder for et år ad gangen, og man vælger selv hvilken måned, man vil begynde. Hver månedsoversigt er delt op i ugeplaner med mulighed for at nedskrive aftaler, mål, madplaner og gøremål, med en opgaveliste for hver uge og med en afsluttende refleksion over måneden, der er gået.Undervejs er indsat små tegninger, der passer til måneden og årstiden, som man kan vælge at farvelægge og dermed give sig selv et ekstra element af ro og mindfulness. Bagest indeholder bullet journalen lister over serier og film, man vil se, bøger, man vil læse, en side til fremtidsdrømme, pakkelister til årets rejser og et verdenskort klar til farvelægning.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
01-10-2018
FORFATTER
Malou Dahl Andersen
FILSTØRRELSE
10,30 MB

Min bullet journal - David Sinden - Bok ...

Og så deler jeg nogle billeder fra min bullet journal af noter, lister og hvad jeg ellers bruger den til. Herunder ser du fx. noter fra en workshop jeg var til med Mark Wollynn (selvom jeg faktisk plejer at tage kursusnoter i min dertil indrettede notesbog til når, jeg tager flere siders noter…)
DOWNLOAD LÆS ONLINE

The Writer's Bullet Journal - The Writing Cooperative

Leuchtturm 1917 Hardcover Medium Dotted Journal, $19, Amazon. By the same brand that makes the official bullet journal, but at a lower price point, this Leuchtturm 1917 hardcover notebook has you ...
RELATEREDE BØGER
Håb og længsel
Styrke
Har du lyst?
Real - Królewska drużyna
Sundhedspædagogik
Holberg Epistler 3
Mikrobiologisk vandkvalitet i varmtvandsinstallationer
Kvinden ved 1000° C
Otelo - Dramatizado
Ved profetens skæg
Mini er ingen bangebuks
De fire årstider i Provence
Rambo