Kongens store hemmelighed eBook

Mtggamechangers.dk Kongens store hemmelighed Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Kongens store hemmelighed-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Lillian Törnqvist. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Kongens store hemmelighed online nu så nemt!

Lydbog med musik.Kan en harpe afsløre hemmeligheder?Bogens fortæller, Mikkel(Markus Borg) tager dig med ind i fantasiens verden, hvor du møder den magiske harpe, der med sin tryllebindende kraft fascinerer, skræmmer og morer os. Fortællingen suppleres med et musikalsk univers, hvor harpens klang skaber morskab, uhygge og dramatik.”Men kongen havde en hemmelighed …”Kongen satte sig på sin trone og tog sin hat af.'Find en saks og gør dit job!' beordrede han.Sven klippede kongen, så godt han kunne, og da han var færdig, betalte kongen ham og sagde:'Min dreng, du har klippet mig fint. Men hvis jeg nogensinde hører et ord fra dig om i dag, så vil du ønske, at du aldrig var blevet født.'Sven vendte tilbage til sin mor, og faldt straks om i sengen med høj feber.”Jeg er den eneste person i hele verden, der kender til kongens hemmelighed. Hvordan skal jeg dog klare det?” tænkte han ved sig selv.To dage senere kom lægen.'Jeg har en hemmelighed,' sagde den syge Sven til ham. ”Hvis ikke jeg kan fortælle den, vil jeg dø, og hvis jeg fortæller den, får jeg ikke lov til at leve.'Da lægen hørte, at Svend havde sværget overfor kongen på, at han ikke ville fortælle hemmeligheden, sagde han:'Gå ud og find et træ som du kan betro din hemmelighed.'Jeg har igennem mit over 40-årige arbejde med harpen oplevet, at harpeklangen berører alle selv med enkelte toner. Jeg har fundet massevis af folkeviser, sagn og folkeeventyr med den ”magiske harpe” i centrum, og i lydbogen genfortæller jeg en af disse vandrehistorier. Af gamle folkeviser har jeg og tonemester Sebastian Eskildsen skabt et moderne musikalsk lydbillede, som understøtter fortællingen.” Lillian TörnqvistHistorien stammer fra lydbogen ”Mød den magiske harpe” med fem fortællinger, som er for børn fra 6 år. En anderledes lydbog med musik. Den er også er velegnet som fællesoplevelse for børn og voksne.Markus Borg fortæller historien i lydbogen. Musik og lyddesign er skabt af Harpstream Duo, tonemester Sebastian Eskildsen og Lillian Törnqvist. Alessandra Sicuro har tegnet den søde tegning.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
06-11-2017
FORFATTER
Lillian Törnqvist
FILSTØRRELSE
1,10 MB

'Kongens store tale' censureret i USA - kino.dk

Kongens Pizza er en restaurant, der er kendt for sine lækre signaturretter især pizzaer. Selv om vi har perfektioneret både smagen og aromaen til en perfekt pizza, siger vi stolt, at vi også har et bredt udvalg af andre lækre retter, der garanterer at du kommer tilbage for mere.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Kongernes Dal | Gyldendal - Den Store Danske

Check out Kongens Hemmelighed by B-siden on Amazon Music. Stream ad-free or purchase CD's and MP3s now on Amazon.co.uk.
RELATEREDE BØGER
Malstrømmen
Paideia 08 - november 2014
Kim og guldringen
Elvte roman, bog atten/17. roman
Store små løgne
Svindlerbaronen
3 Puslespil Little Woodies
Porten til fremtiden
Anton fanger en tyv
Hans Heilums nat
Smuk er døden, som I fik
Krøniken om Morika 1 - Sandsnogens bid
Min søster Linda
Et mærkeligt skib
Min ven Felix