Karnas arv eBook

Mtggamechangers.dk Karnas arv Image

BESKRIVELSE

Bogen Karnas arv blev skrevet den 02-02-2015 af forfatteren Herbjørg Wassmo. Du kan læse bogen Karnas arv i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Herbjørg Wassmo.

Benjamin vender tilbage til Reinsnes som læge. Med sig har han datteren Karna, hvis mor døde, da Karna blev født. Efter sin hjemkomst har han skrevet sammen med Anna, som han under sit ophold i København blev meget betaget af. Hun kommer til Reinsnes, hvor Benjamin frier til hende og får hendes ja. Dina har ikke været på Reinsnes i 18 år, men på Annas opfordring vender hun hjem til Norge og Karna finder i Dina en længe savnet ven og fortrolig.Karnas arv er en selvstændig fortsættelse af bestsellerne Dinas bog og Lykkens søn.Det skrev anmelderne:'Man må medgive, at trilogien til sidste bind er voldsomt medrivende, at den har intense diskussioner om synd, skyld, tilgivelse og kærlighed.' - Politiken'Wassmo tør og kan tage livtag med de helt store følelser, uden at det bliver klamt føleri. I hendes stærkt sanselige verden bærer hovedpersonerne på frygtelige hemmeligheder ... medrivende læsning.' Berlingske Tidende'Hvis man ønsker sig god, underholdende romanlæsning og mange sider, så er den norske Herbjørg Wassmo et godt bud'- Jyllands-Posten.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
02-02-2015
FORFATTER
Herbjørg Wassmo
FILSTØRRELSE
7,68 MB

Karnas arv - Herbjørg Wassmo | bibliotek.dk

Find de bedste bogpriser og alle anmeldelser af Karnas arv af Herbjørg Wassmo
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Karnas arv (Bog, Hæftet, Dansk) af Herbjørg Wassmo

Karnas arv er en selvstændig fortsættelse af bestsellerne Dinas bog og Lykkens søn. Det skrev anmelderne:?Man må medgive, at trilogien til sidste bind er voldsomt medrivende, at den har intense diskussioner om synd, skyld, tilgivelse og kærlighed.? - Politiken
RELATEREDE BØGER
Teater til tiden
Jalkapallotragedia
The Basic Dairy-free Kitchen
Sankt Psyko
Miljøforurening
Heldige tal
Lige på og blødt
Magikernes tid 1: Den sorte fjer
Чистачът 1: Списъкът
Põletav süütunne