Løb for livet eBook

Mtggamechangers.dk Løb for livet Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Løb for livet-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Jan Bartram. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Løb for livet online nu så nemt!

I 'Løb for livet' ser tidligere landsholdsspiller Jan Bartram tilbage på sin 10 år lange karriere i dansk og udenlandsk fodbold. Han beretter om livet på og uden for banen, om bagsiden af medaljen og om de problemer, der kan opstå, når karrieren slutter.Jan Bartram (f. 1962) er en dansk fodboldspiller, som spillede for det danske landshold i perioden 1985-1991. Det blev til 32 landskampe og fem mål. Han har derudover spillet for AGF, Brøndby IF, Bayer Uerdingen og Glasgow Rangers og været sportschef i AGF.'Jan Bartrams bog er den bedste fodboldbog, jeg nogensinde har læst. Jan Bartram graver flere spadestik dybere under fodboldtilværelsens glamourøse overflade, og er ikke bange for at fortælle alt, hvad han har på hjerte. Og han har meget på hjerte.' – Lars Bøgeskov, Politiken'Bartram måtte nødvendigvis til tasterne på et tidspunkt, og resultatet er blevet en aldeles glimrende og til tider tankevækkende bog om dette de særligt udvalgtes mærkværdige ungdomsliv, der med Bartrams ord er en slags leven livet baglæns.' – Jakob Kvist, Berlingske Tidende'Beretninger om medaljens bagside kan man næsten ikke få nok af, og Bartrams er både velskrevet og meget mere end en fodboldbog.' – Niels Idskov, Tips-Bladet'Bogen er spækket med spændende beretninger om episoder på banen og bag kulisserne, fortalt skarpt og ofte med et glimt i øjet af Jan Bartram, der opnåede 32 landskampe i sin ti år lange karriere som professionel … bogen er både tankevækkende, nuanceret og underholdende læsning, som også animerer til andre end fodboldentusiaster. Godt gået, Bartram.' – Aalborg Stiftstidende

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
23-03-2017
FORFATTER
Jan Bartram
FILSTØRRELSE
7,38 MB

"Løb for livet" med Jels Løbemotion"... - Jels IF ...

Løb forlænger livet. Det er påvist i adskillige studier. Men hvor mange flere år, kan man egentlig forvente at få, hvis man flittigt snører løbeskoene. Det har indtil nu ikke været helt klart.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Løb for livet - Citrondrengen | Musik | DR

Løb forlænger livet. Det er påvist i adskillige studier. Men hvor mange flere år, kan man egentlig forvente at få, hvis man flittigt snører løbeskoene. Det har indtil nu ikke været helt klart.
RELATEREDE BØGER
Flykt från verkligheten
Männerspielsachen
Spillet om Norge
De ni Jomfruer
Spejderdrengen #2: På lejr
Carl Linnæi Skånska resa
Verlangen 7: Rode rozen
Dannelsens veje III
Playground
Højt at flyve
Vildheks 1: Ildprøven
Konsekvens
Den sidste dag på jorden
Desire 8: The Outing
Luftkasteller
Når introverte og ekstroverte skaber resultater sammen
Kampen om København. Magt og demokrati i byens rum 1870-1901
I huvudet på en banbrytare
Lili kender alle farver
Fire strategier til en bæredygtig skole