Søret eBook

Mtggamechangers.dk Søret Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Søret-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Thor Falkanger. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Søret online nu så nemt!

Få overblik over maritime retsforhold Sørettens område spænder vidt fra privatretlige over offentligretlige til folkeretlige regler.Lærebogen Søret tilbyder en grundig gennemgang af maritime retsforhold inden for disse områder og behandler bl.a.:SkibsregistreringSøpant og kontraktspantForureningsansvarTransportansvarBjærgning.Nyt i 5. udgave Omfanget af bogen er udvidet betydeligt siden 1.-udgaven, og titlen er derfor blevet ændret fra Introduktion til Søretten til Søret kort og godt. Fjerdeudgaven af denne bog udkom i 2013. Siden da er der sket vigtige ændringer inden for de retsområder, som bogen behandler, og nye sager har været forelagt domstolene. Særligt har Danmark tiltrådt en række konventioner, som allerede er blevet indarbejdet i søloven. Disse ændringer er behandlet og kommenteret i bogen.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
04-10-2019
FORFATTER
Thor Falkanger
FILSTØRRELSE
3,32 MB

sørget — Den Danske Ordbog

Søret - arbejdslov, arvelov, advokathjælp, ansættelseskontrakter, andelsboliger, bolig køb, ansættelser, advokater, advokat, ejendomshandel, arbejdsret, anklager ...
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Ejendomsmægler home Thisted - vi kan sælge din bolig ...

MARTEC er et maritimt og polyteknisk uddannelsescenter som udbyder alle de maritime uddannelser i Danmark. Uddannelserne spænder fra grunduddannelser til videregående polytekniske og nautiske uddannelser.
RELATEREDE BØGER
Tom Sawyer, Detective
Varamo Litteraturkonferencen
Længslen er sin egen vampyr
Magisterium 2: Kobberhandsken
To sædekomedier
Sagaen om Mom
Płomienie winy: część 3
Frans af Assisis skrifter
Tupilak
Værdikommunikation
Údržbář - Sexy erotika
Fluen og evigheden
Matchfixeren