Stop yoyo-vægten eBook

Mtggamechangers.dk Stop yoyo-vægten Image

BESKRIVELSE

Bogen Stop yoyo-vægten blev skrevet den 15-01-2014 af forfatteren Charlotte Hartvig. Du kan læse bogen Stop yoyo-vægten i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Charlotte Hartvig.

Aldrig mere behøver du at tælle kalorier!Vil du gerne ned i vægt? Vil du gerne kunne spise dig mæt, mens kiloene rasler af?Stop yoyo-vægten giver dig koden til at få dine celler til at fungere optimalt, så du kan tabe dig og holde vægten, samtidig med at du spiser dig mæt. Hovedårsagen til overvægt og specielt yoyo-vægt skal findes i den 'slag-skade' på cellerne, som kaldes insulinresistens. Insulinresistens opstår, når kroppen gennem længere tid har fået alt for meget skadeligt kulhydrat i form af sukker, hvedemelsbagværk, pasta, ris, kartoffel, morgenmadscerealier, frugtsaft og lign. Men denne insulinristens er det heldigvis muligt at reparere ved at skrue ned for kulhydraterne og op for de gode fedtstoffer og protein i den mad du spiser. Når det sker, begynder kroppen at reparerer sig selv, og du får din appetitregulering tilbage, hvilket gør det til smal sag at forblive slank efter endt vægttab. Så sæt dig til bordet og nyd opskrifterne i bogen, samtidig med at du taber dig.Om forfatteren: Charlotte Hartvig er klinisk diætist og indehaver af Kost Klinikken Immanuel i Hellerup. Hun er forfatter eller medforfatter til adskillige bøger, bl.a. 'Skrump dig glad', 'Skrump dig smuk', 'Spis dig gravid' samt bestsellerne 'Spis maven flad' og 'Hold maven flad'.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
15-01-2014
FORFATTER
Charlotte Hartvig
FILSTØRRELSE
10,36 MB

Stop Yoyo-Vægten | Nørresundby - GulogGratis.dk

Stop yoyo-vægten giver dig koden til at få dine celler til at fungere optimalt, så du kan tabe dig og holde vægten, samtidig med at du spiser dig mæt. Hovedårsagen til overvægt og specielt ...
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Stop yoyo vægten! - Krisztina Maria

STOP Yoyo-vægten - sørme interessant læsning! Der er ved gud mange meninger om sundhed. Generelt tror jeg, man kommer langt med at plukke hist og pist og selv mærke efter, hvad man trives bedst med. Og se det med et helhedssyn.
RELATEREDE BØGER
Hvad skal vi med mennesker?
Dansk og international sportsret
30 dni
Cyprus Shortlist
Vokseværk
Bølle og Bibelen
Fransk/dansk billedordbog
Noget i vandet
SKOT
Bedre end best practice
Henkikumppanuus - uuden aikakauden suhde
Najwyższy lot
Gåden om Alaska, PB
Lærerstreger
Hvedekorn 2 2019
Små hemmeligheder