Milo ser en hane eBook

Mtggamechangers.dk Milo ser en hane Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Milo ser en hane-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Marie Duedahl. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Milo ser en hane online nu så nemt!

Milo ser en hane.Det er Ibs hane.Ib har en økse!Lyn-serien er en sjov og humoristisk fiktionsserie af Marie Duedahl. De lydrette bøger er inddelt i tre forskellige niveauer til den første læsning. “Milo ser en hane” er en Lyn 2-bog, der egner sig til børn i 0.-2. klasse.Elevopgaver til bogen kan findes på forlagets hjemmeside.Lix: 6Let-tal: 9

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
10-04-2019
FORFATTER
Marie Duedahl
FILSTØRRELSE
8,23 MB

Milo ser en hane

Lyn-serien er en sjov og humoristisk fiktionsserie af Marie Duedahl. De lydrette bøger er inddelt i tre forskellige niveauer til den første læsning."Milo ser en hane" er en Lyn 2-bog, der egner sig til børn i 0.-2. klasse.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Side: 4 - Marie Duedahl Bøger → Køb Bogen billigt hos ...

Milo ser en hane. Det er Ibs hane. Ib har en økse! Lyn-serien er en sjov og humoristisk fiktionsserie af Marie Duedahl. De lydrette bøger er inddelt i tre forskellige niveauer til den første læsning."Milo ser en hane" er en Lyn 2-bog, der egner sig til børn i 0.-2. klasse.
RELATEREDE BØGER
Landet udenfor
Blodrødt og blegrødt
Irak
Den brændende platform
Headhunterne
Elisabeth’s Day
Pensionatet ved verdens ende
Trivsel og selvværd
Dæmoner
Rigtige mænd går også i sort
Vildført
Tilbehør
Jærnet