Musikstreaming med Spotify eBook

Mtggamechangers.dk Musikstreaming med Spotify Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Musikstreaming med Spotify-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Nima Pour. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Musikstreaming med Spotify online nu så nemt!

Få meget mere ud af Spotify, som giver dig adgang til alverdens musik på din telefon, tablet eller PC. Med denne titel er du godt rustet til at få mest muligt ud af Spotify uanset om du sidder med en computer, tablet eller smartphone. Til at starte med gennemgås hvordan du downloader og opretter en Spotify-konto, så du kommer sikkert og hurtigt i gang.Spotify er i dag verdens mest populære musikstreamingprogram med over 100 millioner brugere.Du guides sikkert gennem Spotify-menuen, musikgenrer, spillelister, indstillinger og får lidt ekstra guf i form af smarte tips og tricks. Lær at oprette og organisere dine spillelister og find musik, der matcher dit humør, uanset om du sidder på arbejde, skal dyrke motion, er trist eller skal motiveres.Spotify gemmer på mange flere muligheder udover at afspille musik og spillelister. Hør fx lydbøger og radio, lær et nyt sprog, find koncerter nær dig og del din aktivitet på Facebook.Du lærer desuden at downloade Spotify-appen ned på din tablet og smartphone, så du altid har musiktjenesten ved hånden.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
14-08-2017
FORFATTER
Nima Pour
FILSTØRRELSE
6,33 MB

Musikstreaming.dk - alt om streaming musiktjenester i ...

Spotify Kids - musikstreaming til børn fra 3 år. 30. oktober 2019. Spotify vil naturligvis gerne have fat i brugerne så tidligt som muligt og har nu introduceret Spotify Kids med musik og indhold målrettet børn fra 3 år. Spotify understøtter nu Siri med seneste update af appen.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Musikstreaming med spotify af Nima Pour | Bog & idé

Med en ny funktion på Spotify kan økonomisk ramte musikere starte indsamlinger til sig selv. Mange danske musikere har mistet en stor del af deres årsindkomst, fordi koncerter og festivaler er blevet aflyst hen over sommeren.
RELATEREDE BØGER
Das mörderische Leben
Pelshuen
Nesten som deg selv
Vestas
Formiddagsherskeren
The story behind Flora Danica
När Lasse Larsson blev husse
Oliver i Oldtiden
Overnatning i det fri
En drabssag med mange fantastiske forklaringer
La Seconde Tache
डर्टी डॉक्टर - एक कामुक लघुकथा
Obarmhärtig barnafostran
Kuk, kuk, Skat!
Guyana, Guyane and Suriname