Sorte huller eBook

Mtggamechangers.dk Sorte huller Image

BESKRIVELSE

Sorte huller er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Ib Michael. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Ib Michael bog online og også downloade det gratis!

Ufoen er landet. Tiden er løbet fra livet, som man kendte det. En ny renæssance spreder sig fra San Francisco til København i slutningen af tresserne. Musikken. Dansen med stofferne. Moden og modellerne. Scenen og dens superstars.Sorte huller er den selvstændige fortsættelse af Blå bror.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
15-04-2010
FORFATTER
Ib Michael
FILSTØRRELSE
4,12 MB

Onsdag får vi muligvis de første billeder af sorte ...

sort hul, himmellegeme, hvis gravitationsfelt er så stærkt, at intet signal kan undslippe det. Spekulationer om eksistensen af sorte huller går tilbage til 1700-t., men blev genoplivet med Schwarzschilds løsning i 1915/16 af Einsteins relativistiske ligninger for gravitationsfeltet omkring en sfærisk masse (se relativitetsteori). I 1930'erne blev det erkendt, at et sort hul kunne dannes ...
DOWNLOAD LÆS ONLINE

sort hul | Gyldendal - Den Store Danske

Sorte huller er de tungeste objekter i universet. De er områder i rummet, hvor tyngdekraften er så stor, at ikke engang lys kan undslippe. Nogle sorte huller er resultatet af kollapsede kæmpestjerner. Deres masse er blevet trykket sammen til et et ekstremt lille punkt, som bliver til et sort hul.
RELATEREDE BØGER
Baśń o pięknej Parysadzie i o ptaku Bulbulezarze
Udflugt til havet
100 ting, du bare må vide om rummet
Hvad udad tabtes
Vollmond - Kurzkrimi
Træn din hverdagsglæde
Chefen fru Ingeborg
MAD illustreret i farver
Datter
San Diego
Christian 2.