Horizon 1: Styrtet eBook

Mtggamechangers.dk Horizon 1: Styrtet Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Horizon 1: Styrtet-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Scott Westerfeld. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Horizon 1: Styrtet online nu så nemt!

STYRTET ER KUN BEGYNDELSEN.Et fly styrter ned midt i Arktis, og otte unge overlevende træder ud af vraget. Men i stedet for at møde is og sne, befinder de sig midt i en underlig jungle. Uden mad og drikke. Og der er intet håb om redning.Junglen er fuld af fremmedartede og dødbringende trusler – fra dæmoniske flænsefugle til kødædende planter og et mystisk væsen, hvis skræmmende skrig kommer nærmere og nærmere …En forrygende overlevelseshistorie fyldt med mysterier, farer og stærkt sammenhold, hvor selv den mindste beslutning kan betyde forskellen på liv og død.Alt det bedste fra spænding, fantasy og sci fi - i en stærk historie om sammenhold og overlevelse. DER KOMMER I ALT FEM BØGER I SERIEN.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
07-08-2018
FORFATTER
Scott Westerfeld
FILSTØRRELSE
9,40 MB

Horizon 1: Styrtet - E-bog - Scott Westerfeld - Mofibo

Horizon 1 styrtet (bog) af forfatteren Scott Westerfeld | Lydbøger | STYRTET ER KUN BEGYNDELSEN. Et fly styrter ned midt i Arktis, og otte unge overlevende træder ud af vraget. Men i stedet for at møde is og sne, befinder de s
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Få Styrtet af Scott Westerfeld som Indbundet bog på dansk

Directed by Giancarlo Sanchez. With Lieke-Rosa Altink, Joes Brauers, Monk Dagelet, Megan de Kruijf. A high-tempered teenager struggles to find her place in life after her mother passes away.
RELATEREDE BØGER
Ingen mad til doven mand – en afrikansk cykelodyssé
Pixi- Hr. Struganoff madalfabet B
Bjergene vrinsker
Velfærdsland TALK #5 – At pisse i bukserne for at holde varmen…
En ny sociologi for et nyt samfund
Megève - Col des Aravis
Solstício de Verão - Conto Erótico
Vi bliver ikke yngre - fat det! Lev selv for let øvede
The Selection #4: Arvingen
Pigen i Porschen
K&K 93
Kocha, nie kocha 1 - Ja i Aleksander