Salome eBook

Mtggamechangers.dk Salome Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Salome-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Oscar Wilde. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Salome online nu så nemt!

Oscar Wildes mest berømte og berygtede skuespil om den skønne Salome, der med sin dans besnærer sin stedfar, tetrarken af Judæa, til at udlevere sig Johannes Døberens hoved på et sølvfad.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
05-12-2017
FORFATTER
Oscar Wilde
FILSTØRRELSE
4,85 MB

Salome (dcera Herodiadina) - Wikipedie

Salome, to skikkelser i NT: dels den datter af Herodias, der dansede for Herodes Antipas og på sin bøn fik Johannes Døberens hoved på et fad. I NT er hun dog anonym (fx Matth. 14,3-12). Hun blev gift med sin onkel, tetrarken Filip; dels ifølge Mark. 16,1 navnet på en af de kvinder, der påskemorgen var ved Jesu grav. Ud fra Matth. 27,56 er hun identificeret som apostlene Jakobs og ...
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Hvad betyder Salome? Hvor mange hedder Salome ...

Lou Andreas-Salomé (født Louise von Salomé eller Luíza Gustavovna Salomé, russisk: Луиза Густавовна Саломе; 12. februar 1861 - 5. februar 1937) var russiskfødt psykoanalytiker og forfatter. Hendes mangfoldige intellektuelle interesser førte til venskaber med en bred vifte af fremtrædende vestlige tænkere, blandt andre Nietzsche, Freud og Rainer Maria Rilke.
RELATEREDE BØGER
LÆR!
Sherlock Holmes - den røde cirkel og andre noveller
Berliner Sittenbilder. Polizeiberichte. Zweiseelenmenschen
Kvinderne bag betjentene på Station 87
Farvel til Caribien?
Mord i sommernatten
Wilhelm Meisters Læreår
Låt det förgångna vara
Vores demokrati
Nisseole på farten
Smykket
Den anden dødssynd
Sandras øre
Der vergessene Liebesbrief und andere Weihnachts- und Silvestergeschichten
Skal vi læse?
Pralinmordet i Malmö