Lille Guds barn eBook

Mtggamechangers.dk Lille Guds barn Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Lille Guds barn-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Birte Overlade. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Lille Guds barn online nu så nemt!

'Lille Guds barn' giver et sjældent indblik i døden, set med et barns øjne. Har du mistet eller står du i en situation med risiko for at miste, kan bogen være en trøst for dig, der ønsker ærlige svar på vanskelige spørgsmål. Den viser dig, hvordan du kan komme lettere gennem en svær tid. Med 'Lille Guds barn' står du ikke alene. Pelle viser vej.Korte sætninger. Lav lix. Meget let at læse. Som lydbog varer bogen 1 time.Bogen findes i fysisk form, som e-bog og lydbog.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
12-03-2015
FORFATTER
Birte Overlade
FILSTØRRELSE
5,57 MB

Lille Guds barn, hvad skader dig | Folkekirken.dk

Få Lille Guds barn af Birte Overlade som bog på dansk - 9788793078031 - Bøger rummer alle sider af livet. Læs Lyt Lev blandt millioner af bøger på Saxo.com.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Kim Larsen- lille guds barn - YouTube

De sang »Lille Guds barn« ved kisten. Bagefter skulle det hele glemmes, som om det ikke var sket. Glemslen er jo Guds sande nådegave. Det var Gud, manden påkaldte, da datteren fortalte, at hun var gravid og ville have en abort. »Synder du mod Gud, så synder du mod mig,« sagde han.
RELATEREDE BØGER
Alt det, jeg gør for dig
Dependency
De danske i Paris
Sälen
Жгучая вина - Глава 3
På sporet af fremtidens offentlige sektor
Frost - Elsas fødselsdag
Aki og heksen
Kajsa Keinil fra Lapland
Oprør
New Year s Eve - Erotic Short Story
Drengen i sneen
Skaterland LÆS SELV - Snydt igen
Stjernetider
Prince Edward Island
Djursland
Den tomme trone (SAKS 8)