Tasketøsen eBook

Mtggamechangers.dk Tasketøsen Image

BESKRIVELSE

Tasketøsen er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Hans Hansen. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Hans Hansen bog online og også downloade det gratis!

Lena er næsten 14 og hendes forældre er skilt. Når hun skal besøge sin far i weekenden, rejser hun alene med toget, og det er her, hun første gang møder Anja. Anja er sød og sjov, men Lena finder hurtigt ud af, at Anja også har mange hemmeligheder ...Hans Hansen (f. 1939) er en dansk forfatter, som har tillige været Statens Børnefilmkonsulent ved Det danske Filminstitut. Frem til 1985 har Hans Hansen arbejdet som fuldtidsforfatter. Han debuterede med en novellesamling for voksne i 1965, og med tiden er det blevet til godt 40 bøger, mest for børn og unge – bl.a. er Hansen forfatteren bag 'Vil du se min smukke navle?' Derudover har Hans Hansen skrevet en række noveller og mange manuskripter til spillefilm, teater, radio og TV.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
26-09-2018
FORFATTER
Hans Hansen
FILSTØRRELSE
1,12 MB

Tasketøsen | Litteratursiden

Lyt til »Tasketøsen« — Lena er næsten 14 og hendes forældre er skilt. Når hun skal besøge sin far i weekenden, rejser hun alene med toget, og det er her, hun første gang møder Anja. Anja er sød og sjo…
DOWNLOAD LÆS ONLINE

TASKEPIGEN Holbæk

Find de bedste bogpriser og alle anmeldelser af Tasketøsen af Hans Hansen
RELATEREDE BØGER
Den ultimative guide til tarot
Blod vil have blod
Den moderne reinkarnationstanke
Partner for livet
Tal til mig
Maigret og knivstikkeren
Skyggen
Færgesang
Gennem vildmarken
Big Run - mein Leben als Hell s Angel
Die Namenlose. Schicksal eines vertauschten Kindes Bd.2
Når løget skrælles
Livet bag spejlet
På alfarvej i Kina
Slank og sund på 8 uger