Den vantro Fader Brown eBook

Mtggamechangers.dk Den vantro Fader Brown Image

BESKRIVELSE

Bogen Den vantro Fader Brown blev skrevet den 19-10-2015 af forfatteren C.K. Chesterton. Du kan læse bogen Den vantro Fader Brown i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren C.K. Chesterton.

Dette er måske den mest selvbiografiske samling Fader Brown-historier. Igennem dem fortæller Chesterton om berømmelse, om at rejse til Amerika og om omvendelse. Vi finder ud af at Fader Brown hele sit liv er blevet styret af en sult efter at finde sandheden, selv bag bagateller. Vi ser ham bekymre sig om retfærdighed på en lille og en stor skala, idet han har med små komplikationer som mord at gøre, men også skal skrive en serie afhandlinger om Rerom Novarum. Vi oplever ham reflektere over godt og ondt, egne sejre, egne synder. Vi får ham ovenikøbet at se som vred.Det, der binder trådene sammen i denne samling, er som titlen angiver Fader Browns vantro. I hver fortælling opstår en overnaturlig hændelse: et mord bliver begået af et spøgelse, en ond ånd eller en familieforbandelse, eller nogen genopstår fra de døde. Men dén som forventes at tro på overnaturlige forklaringer, er dén som betvivler dem mest. Præsten er skeptisk overfor miraklerne, hvor skeptikerne beredvilligt tror på dem. Det er herfra det mest berømte Chesterton-antagelse kommer: Ham som ikke tror på Gud ikke tror på ingenting, men på hvad som helst.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
19-10-2015
FORFATTER
C.K. Chesterton
FILSTØRRELSE
3,89 MB

Den vantro Fader Brown - Lydbog & E-bog - C.K. Chesterton ...

Aftaler om den kommunale økonomi bog .epub. Albert Gottschalk bog Troels Andersen epub. Alfahannen ebog - Katarina Wennstam .epub. Alienberg-agenterne 3, På røven i rummet bog .epub Merlin P Mann. Alt hvad du kan ønske dig (Zoom on) .pdf hent Linn T Sunne.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Den vantro Fader Brown - E-bog - C.K. Chesterton, G.K ...

Find de bedste bogpriser og alle anmeldelser af Den vantro Fader Brown af G. K. Chesterton
RELATEREDE BØGER
Hvad fatter gør, det er altid det rigtige
Den gamle konge i sit eksil
Nej åh nej
Tilværelsen
Osud Elfů 1: Obrnění válečníci
燃える罪-第五章
Drømmepiger og dragehoveder
Bro er konge!
Jagger - rebel, rockstjerne, rodløs, stratenrøver
På jagt
Tag det hele - Surrender 3
FC Englene Stolpe ind!