Det jeg hvisker eBook

Mtggamechangers.dk Det jeg hvisker Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Det jeg hvisker-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Lena Lund. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Det jeg hvisker online nu så nemt!

Mens Helena er på festival med tre nære veninder, forelsker Helenas kæreste, Albert, sig i en mørkhåret skønhed med gule ruskindsstøvler. Da Helena kommer hjem, gør Albert det klart, at de ikke længere skal være kærester, og Helena er sønderknust. Albert var hendes livs kærlighed – ham, hun skulle have børn med og dele resten af livet med. Trods smerten sætter hun sig for at udforske livet på ny. På en bytur møder hun newzealænderen Spencer, der tilbyder hende at overnatte i hans autocamper. Helena er ikke sen til at gribe muligheden, da Spencer tilbyder hende at rejse med ham videre. Det bliver ikke bare en rejse rundt i Danmark, men også en indre rejse, hvor Helena får nye indsigter om sine lyster og sin seksualitet. Da Spencer rejser hjem, kaster Helena sig ud i netdating og møder Andreas, der vækker et helt nyt begær i hende. Snart melder spørgsmålet sig: Kan hun adskille kærlighed og sex?I Det jeg hvisker følger vi Helenas seksuelle forvandling – fra den forudsigelige rolle i det faste parforholds rammer til den lidenskabelige og frigjorte kvinde, der tør nyde sin lyst og stå ved sin seksualitet. Da hun giver efter for lidenskaben, venter der hende erotiske oplevelser, hun slet ikke havde forestillet sig. Livet viser sig fra en helt ny kraftfuld side …Uddrag af bogen– Hvad har du lyst til, spørger Spencer og kigger afventende på mig.Jeg ved ikke, hvad jeg skal svare. I det forhold jeg lige kommer fra, indrettede jeg mig helt efter Albert, og jeg bliver næsten chokeret over den tomhed, spørgsmålet efterlader mig med.– Hvad jeg har lyst til, siger jeg for at vinde tid. Det aner jeg faktisk ikke. Mit liv var Alberts liv, min lyst var hans lyst. Jeg har været forblændet af ham og er det vel stadig?Om forfatteren Den kvindelige forfatter skriver under pseudonym. Hun er meget optaget af seksualitet og begær og mener, at begær ikke blot bor i den enkelte, men findes overalt og gennemstrømmer os – at det er, fordi vi begærer hinanden, at tilværelsen giver mening.Romanen er skrevet til både kvinder og mænd i et let og direkte sprog. De mange sanselige beskrivelser er tænkt som inspiration til at kalde lysten frem, så læseren kan vove sig ud i erotikkens legende lethed og forene lyst, lidenskab og kærlighed. Såvel i fantasi som virkelighed.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
16-09-2019
FORFATTER
Lena Lund
FILSTØRRELSE
4,88 MB

Det jeg hvisker af Lena Lund

Det er et fænomenalt vejr, jeg forbereder mig til eksamen, og sommeren venter lige om hjørnet. Derfor blev jeg inspireret til at skrive et mere eller mindre uhyggeligt digt med et stalking-tema. Jeg skal ikke kunne sige hvorfor, eftersom jeg aldrig er blevet stalket (hvis jeg er, ved jeg det i hvert fald ikke), og aldrig selv har stalket nogen.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Når kæresten ikke kan.. - Sexwriter.dk

Kort efter banker det på døren, og jeg lukker Yasemin ind. Hun hvisker, at ingen så hende. Jeg låser døren. Yasemin ser tryg ud ved det, men samtidig kan jeg se, at hun er ved at sprænges af spænding. Sådan har jeg det også. Vi har ventet i to år på at være alene sammen.
RELATEREDE BØGER
Nyheder på tre linjer
POSTCARDS TO COLOUR - H.C. ANDERSEN
Eddie finder guld
Collins Spanish Dictionary: 40,000 Words and Phrases
Skal vi leke en bok?
Rasmus Nalle – i Aladdins grotta
Svarta katten
FC Galacticos
Positionering: diskursiv produktion af selver
Isprinsessen
Den fantastiske bog om dinosaurer
Rikkes oprør
Maigret się bawi
Freedom Pass London
The Mysterious Island
XY
La chica de los ojos tristes - Dramatizado
En sti af masker