Mesterværket eBook

Mtggamechangers.dk Mesterværket Image

BESKRIVELSE

Bogen Mesterværket blev skrevet den 22-06-2017 af forfatteren Stephen Hawking. Du kan læse bogen Mesterværket i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Stephen Hawking.

Hvornår og hvordan opstod universet? Hvorfor er vi her? Hvorfor er der noget frem for ingenting? Hvad udgøres virkeligheden af? Hvordan tillader naturlovene væsener som os at eksistere? Og ikke mindst: Findes der bag universets mesterværk en styrende hånd – eller tilbyder videnskaben en helt anden forklaring?Dette er nogle af de spørgsmål, som Stephen Hawking og Leonard Mlodinow stiller og besvarer i denne storslåede og betagende bog. De fortæller om den nyeste videnskabelige tænkning og universets mysterier i et letforståeligt sprog med en ganske særlig blanding af jordnær humor og svimlende overblik.‘Mesterværket – bag om Hawkings univers’ er en kortfattet, overraskende og rigt illustreret guide til store opdagelser, som ændrer vores mest fasttømrede opfattelser og trossystemer – en bog som både oplyser og provokerer i sjælden grad.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
22-06-2017
FORFATTER
Stephen Hawking
FILSTØRRELSE
6,97 MB

Den store bagedyst: Sæson 8 - 1. episode | Se online ...

Køb Mesterværket af Leonard Mlodinow, mfl. som bog på dansk til markedets laveste pris og få leveret i morgen. I 'Mesterværket - Bagom Hawkings univers' tager Stephen Hawking og Leonard Mlodinow os med på en..
DOWNLOAD LÆS ONLINE

L.A. Ring - Wikipedia, den frie encyklopædi

MESTERVÆRKET - BAG OM HAWKINGS UNIVERS er en kortfattet, overraskende og rigt illustreret guide til store opdagelser, som ændrer vores mest fasttømrede opfattelser og trossystemer - en bog som både oplyser og provokerer i sjælden grad.
RELATEREDE BØGER
Lili børster tænder
Den etiske fordring
Forladte motorkøretøjer
Løs din kerneopgave
K for Klara 17: Bare for sjov!
Livet Har Dig
Spejderdrengen #3: En god spejder
The Honeymoon Handbook
Den nye generations fabelagtige fortællinger
Edward 2.
Bryllupet
Smaragdgrøn
Passeiertal/Val Passiria, Kompass Wanderkarte 044
Fæ og frænde
The Black Dagger Brotherhood #8: Mørkets prins