Gæstfrihed eBook

Mtggamechangers.dk Gæstfrihed Image

BESKRIVELSE

Gæstfrihed er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Niels Nymann Eriksen. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Niels Nymann Eriksen bog online og også downloade det gratis!

Hvordan møder du et menneske, du ikke kender?Møder du den fremmede med forbehold, mistro eller frygt? Eller med nysgerrighed og interesse i tillid til, at der kommer noget godt ud af mødet?Med afsæt i sin dagligdag som sogne-og indvandrerpræst og sin egen, personlige historie giver Niels Nymann Eriksen et inspirerende indblik i, hvad mødet mellem mennesker kan indebære; og måske endda på en måde, der kan inspirere til mere uforbeholdne møder med den fremmede.Han viser, at det er i mødet med den anden, at du også møder dig selv.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
24-10-2018
FORFATTER
Niels Nymann Eriksen
FILSTØRRELSE
3,66 MB

Få Tjenerindens fortælling af Margaret Atwood som ...

Gæstfrihed under forandring. Uanset hvilken avis man bladrer i, eller hvilket nyhedsprogram på tv man blænder op for, ser vi eksempler på, hvordan danskernes gæstfrihed bliver påvirket af de massive flygtningestrømme i Europa.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Jesus taler om gæstfrihed og bøn | Jesus' liv

Det begynder med gæstfrihed, dernæst lysten og evnen til at favne bredt. Mørkholt Strand Camping er stedet hvor familierne kan være sammen og sammen med andre familier - i et betydningsfuldt fællesskab.
RELATEREDE BØGER
Kenya
50 digte
De wilde jaren var de VS
Abu Dhabi Pocket
Labre larver – på sengekanten
Djævlens døtre
Litteratur mellem medier
Farligt vittne
Larverne - Pavens Yndling
I går var i dag i morgen
Forælder til hashryger