23 ting man fortier om kapitalismen eBook

Mtggamechangers.dk 23 ting man fortier om kapitalismen Image

BESKRIVELSE

23 ting man fortier om kapitalismen er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Ha-Joon Chang. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Ha-Joon Chang bog online og også downloade det gratis!

Har du nogensinde stillet dig selv det spørgsmål, hvordan det kan være, at det store økonomiske kollaps i 2008 næsten tog hele verden med bukserne nede? Ha-Joon Chang giver os 23 svar: Det skyldes de ting, som vi ikke får at vide om kapitalismen.Dette er en lettilgængelig bog med et alvorligt ærinde, nemlig at blotlægge de neoliberalistiske økonomiske fejlslutninger. Med underfundig humor viser Chang, at alle økonomiske valg også er politiske valg, og at det nu er på tide at tale ærligt om dem. ’23 ting man fortier om kapitalismen’ giver os en forståelse af, hvordan den globale kapitalisme arbejder – og ikke arbejderChang er med årene blevet en af verdens mest toneangivende økonomer i traditionen fra John Kenneth Galbraith og Joseph Stiglitz.Han er ikke modstander af kapitalismen som sådan, men han viser med sine 23 punkter, at den rummer for store svagheder. Sidst i bogen kommer han med et bud på, hvordan vi kan omforme systemet og gøre det mere humant i stedet for at forblive slaver af markedet.“Jeg er ikke modstander af kapitalismen, men den er verdens mest elendige økonomiske system – bortset fra alle de andre!”Ha-Joon ChangMed forord af Mogens Lykketoft

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
01-02-2017
FORFATTER
Ha-Joon Chang
FILSTØRRELSE
7,93 MB

«23 ting man fortier om kapitalismen» by Ha-Joon Chang / AvaxHome

nidottu, 2016. Osta kirja 23 ting man fortier om kapitalismen Ha-Joon Chang (ISBN 9788771298086) osoitteesta Adlibris.fi. Ilmainen toimitus yli 16,90 euron tilauksiin. Meillä on miljoonia kirjoja, löydä seuraava lukuelämyksesi tänään!
DOWNLOAD LÆS ONLINE

23 ting de ikke forteller deg om kapitalismen | EBOK.NO

Ha-Joon Chang. 23 ting man fortier om kapitalismen PB. Interessen for politik og debat har altid optaget samfundet og er grundstenen for vores demokrati i dag. Find en spændende bog om vores demokrati, og tilslut dig debatten om vores styreform.
RELATEREDE BØGER
Ledelse i Morgen, Nr. 4. Januar 2018. 21. årgang. Tema: Turnaround ledelse og skoleudvikling
Dødemandsbugten
Wojna i Pokój
En kyss för länge sedan
Tilbage til Zion
Den gode datter
Frost - Elsas fødselsdag
Hvordan Polen blev Polen
Bag borgens mure
Sascha Yegulev, historia de un asesino
Harry Potter and the Philosopher´s Stone
Når det regner på præsten
Det må guderne vide
Pitäjän pienempiä
Vikingeflet
Liv og Emma på cykeltur
Kærestefolk
Lad os dø to gange
Hjem til fodbold