Ikigai eBook

Mtggamechangers.dk Ikigai Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Ikigai-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Justyn Barnes. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Ikigai online nu så nemt!

Hvad laver du – og hvorfor?Det, du elskerDet, verden har brug forDet, du er god til Find meningen med livet – find dine ikigai Det japanske ord ikigai har ikke nogen direkte dansk oversættelse, men det kan forklares som 'umagen værd at leve' eller 'grund til at leve'.Det er en sammentrækning af to ord: iki (at leve), og gai (der betyder værdier, værd eller grund). Der er mange fortolkninger af, hvad ikigai betyder, selv blandt japanere, der ofte bruger ordet. Her er blot et lille udsnit af dem: glæde og en følelse af velvære over at leve; en grund til at stå op om morgenen med glæde; at finde ind til værdien af at være i live; et gavnligt formål; det, der gør livet værd at leve – fx et menneske, et job eller noget, man ejer; en subjektiv lykkefølelse; et springbræt til morgendagen.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
07-06-2019
FORFATTER
Justyn Barnes
FILSTØRRELSE
7,53 MB

Ikigai: hjælper dig med at finde dit livs formål ...

Ikigai (bog) af forfatteren Justyn Barnes | Krop og sind div. | Hvad laver du - og hvorfor?Det, du elskerDet, verden har brug forDet, du er god til Find meningen med livet - find dine ikigai Det japanske ord ikigai har ikke
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Association Ikigaï | Soutien des familles et formation ...

Ikigai er et japansk ord, som bedst oversættes med det, der giver livet mening. Enhver har sit eget ikigai, som kan ændre sig i takt med livets faser. Det er et centralt, århundredgammelt begreb i japansk kultur, og at finde det er nøglen til et rigt og godt liv.
RELATEREDE BØGER
Det gyldne kompas 3 - Ravkikkerten
Nerdonomics: varför nördar startar företag och varför det är viktigt för Sverige
Kærlighedens tornefulde vej
Ove Sprogøe
Frida og fjeldlapperne
Saga rodu z Lipowej 34: Milena
Le Jouet de ma colocataire – Une nouvelle érotique
Bette Anna
Skappel - med kærlighed til strik
Perspektiv på rum
Skriveunderlag med verdenskort
SUMA-X
Hullerne i livet - og livet i hullerne
Livet, du efterlod
Tro, Håb og Ungdomsoprør
Switzerland
Afskaf alderdommen
Vittrorna
Atemlos nach Casablanca