Ritt eBook

Mtggamechangers.dk Ritt Image

BESKRIVELSE

Ritt er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Ritt Bjerregaard. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Ritt Bjerregaard bog online og også downloade det gratis!

En af Danmarks mest markante politiske profiler, Ritt Bjerregaard, skriver nu sine erindringer. De er ikke bare et underholdende og tankevækkende selvportræt, men også et billede af de seneste 70 års danmarkshistorie, som den store efterkrigsgeneration har oplevet den og set den gennem et socialdemokratisk temperament.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
03-11-2015
FORFATTER
Ritt Bjerregaard
FILSTØRRELSE
8,82 MB

Traiteur Ritt | Traiteur Ritt

Ritt var 25 og forestillede sig stadig, at hun skulle have børn, være lærer og støtte sin mand, mens han blev professor. Karriere indgik nu ikke i Sørens planer. »Og så tror jeg, at jeg tænkte: Nå! Okay. Så må jeg jo hellere gøre det selv«. Senere blev Ritt adjunkt på seminariet, skrev lærebøger og læste historie på universitetet.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Ritt Bjerregaard: Min mand er depressiv | BILLED-BLADET

Ritt Bjerregaard (f. 1941) på Vesterbro i København. Uddannet lærer, valgt til Odense Byråd i 1971 og folketingskandidat for Socialdemokratiet i Bogensekredsen fra 1969, i Otterupkredsen 1971 ...
RELATEREDE BØGER
Hvem er jeg?
Pædagogen som social netværksarbejder
Me Before You
Aftaleloven 100 år
Culture Smart Turkey: The essential guide to customs & culture
Sproghistorie og sprogtypologi
Wpływowa para - opowiadanie erotyczne
Tenoren
Når lyngen blomstrer
Ukrudt
Fortids synder