Solopgang over Kina eBook

Mtggamechangers.dk Solopgang over Kina Image

BESKRIVELSE

Bogen Solopgang over Kina blev skrevet den 05-08-2019 af forfatteren Lis Andersen. Du kan læse bogen Solopgang over Kina i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Lis Andersen.

Den danske forfatterinde Lis Andersen rejste i 1967 rundt i Kina for med egne øjne at se nærmere på de nye sociale strukturer, som var resultatet af Formand Maos politiske og kulturelle revolutioner. Selvom hendes opfattelse ofte står i modstrid med den, der også på det tidspunkt herskede i Vesten, er der for Lis Andersen ingen tvivl om, at Maos styre har været en solopgang over Kina.Lis Andersen (1918-2001) var forfatter, globetrotter, fysioterapeut og naturterapeut. Som barn rejste hun med sin familie rundt i verden på sejlskibet Monsunen, hvilket lagde grunden for et langt livs rejselyst. I 1940 blev hun uddannet fysioterapeut, men efter en voldsom ulykke i 1953 med flere alvorlige knoglebrud til følge, fik hun øjnene op for den alternative behandling. Det førte til et brud med det offentlige sundhedssystem, hvorefter hun etablerede sig som selvstændig. Også hendes nysgerrige søgen efter et religiøst ståsted fyldte meget i hendes liv og i hendes forfatterskab.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
05-08-2019
FORFATTER
Lis Andersen
FILSTØRRELSE
10,95 MB

Hvert ottende dødsfald i verden skyldes forurening i ...

Solopgang over Phang Nga Bugten. Blot en times kørsel fra Phuket Lufthavn kan du opleve en af Thailands mest spektakulære solopgange. Det var fotografen Theerasak Saksritawee, der "opdagede" Sametnangshe Viewpoint, der har en helt fantastisk udsigt over Phang Nga Bugten.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Solopgang over Kina - Lis Andersen - E-kirja - Äänikirja ...

Lommeregner gør det muligt at bestemme tidspunktet for solopgang og solnedgang i dit community og i udvalgte større byer rundt om i verden. Giver dig mulighed for beregne solopgang og solnedgang på kontinenterne i Afrika, Asien, Europa, Nordamerika, Sydamerika, Oceanien.
RELATEREDE BØGER
Vinduestårnet
Mord i Herlev
Klass 6 D, Sverige, Världen
Danmarks børn i hellig krig
How Trains Work: Explore the world of trains inside and out
Gud, du er jo lige her
Ikke uden Frederikke
Anders Fogh Rasmussen
Velkommen til Amerika
Trap Danmark: Kort over Struer Kommune
Alter ego
Sommer i Tyrol
Test dine ideer
Sommernattens hemmeligheder
K för Klara 16 - Helt perfekt
Din intelligente krop - en naturlig forståelse af sygdom
Den vide, vide verden
Det dobbelte barn